sudzio Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam Mam w windowsie ustawione odswieżanie na 85 Hz jednak kiedy odpalam jakąs gierke to sie zmienia na 60 Hz i strasznie migocze, Wczesniej nie miałem takich problemów. Ostatnio sprzet zmieniłem. Mam geforca 6600 gigabyte-a. Słysząłem o tym problemie ale niegdzie nie moge teraz znaleźć jak to naprawić. Gram w takich samych ustawieniach jak w windowsie czyli 1024x768 i 32 bit. Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Uzyj ReForce (na przyklad) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 refresh fix/ riva tuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 albo Refreshlock, wydaje mi sie ze jest to wina starszych gier a nie sprzetu bo w nowszych jest juz wybór szybkości odświeżania razem z rozdzielczościa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 W sterownikach panowie, w sterownikach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja również mam ten problem ale w trybie OpenGL którego programu mam użyć aby to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 PowerStrip zalatwia ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Reforce najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a nie mozna w ustawieniach ekranu zaawansowanych w zakladce od gf'a ustawic mu zeby w danej rozdzialce uzywal TYLKO jednego odswiezania? mi to zawsze rozwiazywalo problem raz na zawsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 O tym właśnie mówię :) w sterownikach... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 start->uruchom->dxdiag->wiecej pomocy->zmień-> szybkość odświeżania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 start->uruchom->dxdiag->wiecej pomocy->zmień-> szybkość odświeżania 1610680[/snapback] To nie pomoze przy Q3, D3, D3ROE, i innych opartych na openGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KisiuReal Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam ten sam problem i w sterownikach 7x.xx niema tej opcji refreshoverides(czy jakos tak) ta opcja rozwiązywała problem!! A program rivatuner i nvhardpage tez tego nienaprawia!!!! A ten problem mam w nowych grach przykład DooM 3 !!! Wypróbuje te programy co podaliście ale wątpie że to zadziała przydały by sie zeby w najnowszych sterownikach przywrucić opcje refreshoverides!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KisiuReal Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Problem rozwiązany dzieki Reforce :D Prymitywny program ale skuteczny i to sie liczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Hmm... Ja ma sterowniki 77.77 i jest w nich zakładka zmiany częstotliwości odświeżania. Może to kwestia Coolbitsa (odblokowuje go zaraz po instalacji każdych nowych sterów :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To nie pomoze przy Q3, D3, D3ROE, i innych opartych na openGL 1610724[/snapback] No właśnie a co pomoże w tym trybie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KisiuReal Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Reforce pomoże właśnie!! :D A co do zakładki z odświerzaniem to ja prubowałem ją odblokować nvhardpage na 7x.xx sterownikach ale sie niedało! Ale ja juz problemu niemam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 U mnie też już wszystko działa THX za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Ludzieeeeee..... odblokować coolbits i ustawić stałą wartość w Hz dla każdej rozdzieczości. Bez żadnych zbędnych programów. W sterownikach to wszystko jest... Ściągnąć klucz do rejestru i uruchomić. Odnośnik do tego pliku. ... Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez southorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 tylko stery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ale w sterach nie odblokujesz OpenGL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 W sterach "to działa" na rozdzielczość a nie na sposób generowania grafiki. Sprawdź i korzystaj :) .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...