SunWuKung Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Wiecie coś może o w/w firmach, czy te zasilacze są cos warte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hmmm...nie obiło mi sie o uszy a troche o zasilaczach czytałem, ale być może to jakies nowe " dobre firmy " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) :lol: Mówisz, że gdzie słyszałeś te nazwy? :blink: Cultec - kultek -> Qoltec = Przepakowany o ~100W HuntKey Notcom - notkom, motkom -> Mode Com = Zazwyczaj FSP, względnie CWT. Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez ZenFist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Na takie " tłumaczenie " nie wpadłem :) notcom dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...