mikaelus Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Już nie wytrzymuję! Od 2-3 tygodni coś nie tak dzieje się z 3DMarkiem. Któregoś pięknego dnia komp nie wystartował, więc obniżyłem taktowanie i napięcie - ruszył. Po jakimś czasie udało mi się go znowu ustawić na 900 - wszystkie pozostałe ustawienia podobnie jak były wcześniej. Tym razem jednak zamiast 4900pkt. mam 2500! Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi?! Może to wina jakichś innych ustawień w BIOS'ie?! A może jakiś błąd Windy?!!?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tak może jedynie zaniżyć AA lub FastWrite. A może karta źle siedzi w gnieździe i takie głupoty masz. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a moze procek zaczyna sie powoli sypac i wlasnie cie powiadamia wynikami w 3dmarku :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja mialem swoj procek na 1125, zszedlem na 1000 i ledwo ruszyl. cos sie sypie chyba... czasem cos po prostu zle zaskakuje... jak ktos ma sensowna odpowiedz to tez bede wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Qrcze coś znalazłem, ale nie wiem co z tym zrobić. Wszedłem na support MadOnion i wyczytałem, że powinienem mieć włączoną AGP Texture Acceleration. Niestety z niezrozumiałych powodów nie mogę tego zrobić. Właśnie przeinstalowałem DirectX i nic. Jakieś pomysły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 moze w biosie nie masz przydzielone texturowanie agp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Kurcze procesor to nie maszynka do golenia na baterie. Im slabsze baterie tym gorzej goli :) Wiadomo, ze to wina biosa lub softu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ale wszystko działało normalnie! Jak włączyć to teksturowanie?! Ja nie mam tego w BIOS'ie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 C:Program FilesDIRECTXSETUPdxdiag.lnk ekran przyspieszenie teksturowania agp - wlacz tylko to mi przychodzi do glowy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tyle już robiłem ;) Obeszło się bez tego teksturowania. Coś zamieszałem, usunąłem kartę zainstalowałem jakieś stery z windy, jakieś jeszcze parę ustawień w BIOS'ie i... wyciągnąłem w 3DMarku swój rekord 4955 pkt. :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 bravo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Tyle już robiłem ;) Obeszło się bez tego teksturowania. Coś zamieszałem, usunąłem kartę zainstalowałem jakieś stery z windy, jakieś jeszcze parę ustawień w BIOS'ie i... wyciągnąłem w 3DMarku swój rekord 4955 pkt. :D :D :D Nie chcesz wyciagnac z tego 5000? Ja bym nie wytrzymal i niocke se zrobil by miec 5000!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mam taki zamiar :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 wylacz w rivatunerze synhronizacje dla directx i aa oraz jakosc textur na najwyzsza wydajnosc(best performance) , powinienes uzyskac 150-300pkt powodzenia i wyzszych wyniczqw : :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 On nie ma rivaTuner'a przecież ma Radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Tyle już robiłem ;) Obeszło się bez tego teksturowania. Coś zamieszałem, usunąłem kartę zainstalowałem jakieś stery z windy, jakieś jeszcze parę ustawień w BIOS'ie i... wyciągnąłem w 3DMarku swój rekord 4955 pkt. :D :D :DNo to super! Moze po reinstalacji WIndy bedzie jeszcze lepiej, a tak a propo po jaka Winda jedziesz? :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak w podpisie ;) Udało mi się jeszcze na timingach pamięci - Fast wyciągnąć 4984 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak w podpisie ;) Udało mi się jeszcze na timingach pamięci - Fast wyciągnąć 4984 :D Powinienes przekroczyc 5k jezeli podniosles pamiatki na FAST. Rob test zaraz po restarcie OS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Jak w podpisie ;) Udało mi się jeszcze na timingach pamięci - Fast wyciągnąć 4984 :DDawaj dalej. teraz to nie ma sily, zeby tak zostawic. daj link, jak juz bedzie 5000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Dam jak tylko mi się uda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Udało się!!! Mam 5014!!! :D Porównanie jest TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Udało się!!! Mam 5014!!! :D Porównanie jest TU Gratulacje :!: Teraz popraw podpis. :D juz porpawiles. spoznilem sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 mi tez tak sie robi jak winda ma 6miesiecy old restert biosu i winda reinstall pomoze!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Moje najszczersze kondolencje :D I dalszych sukcesoof. Ja mam narazie ~2500 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...