letrev Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Więc tak mam nagrane pliki .BUP .VOB .IFO na HDD... nero versja 6.6.016 i teraz mam taki problem ze jak tworze dysk Video-DVD to nie tworzy mi katalogow VIDEO_TS i AUDIO_TS... i w samym nero też nie mogę ich założyć musiałbym w windzie zrobić takie katalogii tylko pytanie czy jak tak wrzuce te pliki to czy dzwiek etc bedzie ok ? i czy w ogole bedzie to działac ? ? ? ? PS. Moze zna ktoś jaiś programik do nagrywania dvd video darmowy ? Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w pelnym pakiecie nero, masz program nero vision express specjalnie do tego celu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 hmmm mam zassaną wersje ze strony nero tylko 1 pakiet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 U mnie w 6.0.0.15 po wybraniu DVD-Video mam na płycie VIDEO_TS i AUDIO_TS. Sprawdz moze inna wersje niz 16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) właśnie przesiadłem się z 6.6.0.15 bo nie chcialo mi zalozyc tych katalogów... dawno nie nagrywałem DVD video więc nie pamietam czy na tej wersji wczesniej byly te katalogi... Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...