durczyn Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja potrzebuje dysk na dane tymczasowe, kolega moze mi sprzedać 80gb barracuda 7.7200 za 90zł co ma 20mb badsectorów, jak dysk podłaczamy i cośrobimy to wszystko jest wporządku, warto kupić ???? (tylko zeby dane trzymac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zalezy jak ma te bady rozmieszczone. Najlepiej pozycz ten dysk, przepusc po nim hdd regeneratora. Jak naprawi bady to kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) a mozecie zapodac ten programik na szybko lub linka ? DZIĘI, jUŻ ZNALAZŁEM Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 i naprawił bady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 nawet niesprawdziłem, kupiłem za 90zł i sprzedałem za 145 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...