Skocz do zawartości
kamilo23

Matura Historia I Angielski I Polski I Niemiecki

Rekomendowane odpowiedzi

heh ja zawsze jestem nastawiony sceptycznie do egzaminow z humanistycznych przedmiotow. jak amsz scisle to albo dobze cos robisz albo zle. albo przy 2+2 dasz 4 albo dasz co innego. w humanie egzaminujacy moze cie nie lubic i gnebic argumentujac "to mozna inaczej rozwina a to inaczej powiedziec" -> za duzo zalezy od egzaminujacego. jeden profesorek moze lubic takie podejscie do sprawy a drugi inne->duze pole do naduzyc

do czego nawiazuje: zmien na mat-fiz jeszcze nie jest za pozno :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja zawsze jestem nastawiony sceptycznie do egzaminow z humanistycznych przedmiotow. jak amsz scisle to albo dobze cos robisz albo zle. albo przy 2+2 dasz 4 albo dasz co innego. w humanie egzaminujacy moze cie nie lubic i gnebic argumentujac "to mozna inaczej rozwina a to inaczej powiedziec" -> za duzo zalezy od egzaminujacego. jeden profesorek moze lubic takie podejscie do sprawy a drugi inne->duze pole do naduzyc

do czego nawiazuje: zmien na mat-fiz jeszcze nie jest za pozno :D

1616159[/snapback]

Co ty matma i fiza odpada nie nawidze tych przedmiotów ( teraz jest nowa matura więc to troche inaczej wygląda) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z pilotaza zangielskiego mialem jakies 90% podst. i 78% roz. bez zadnego przygotowania. a z niemca jakos ponad lekko 30%podst. i 29% roz. zaznaczam ze jestem [gluteus maximus] z niemca i umiem powiedziec tylko co robie w wolnym czasie [; no i moze zrobic zakupy w niemieckim sklepie :P odpowiedzi zaznaczalem na pale :> a w pytaniach otwartych mialem farta bo byl tekst o supermarketach i cos rozumialme :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi