kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zdaje w tym roku szkolnym mature tzn mam zamiar zdawać z wyzęj wyminionych przedmiotów tylko zastanawaim jak się dobrze powinienem do nich przygotowac , mogli by się wypowiedzieć te osoby które zdawały te przedmioty B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja mysle, ze im lepiej tym lepiej:> B) Wiedzy nigdy nie za wiele ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja mysle, ze im lepiej tym lepiej:> B) Wiedzy nigdy nie za wiele ;) 1616116[/snapback] Tzn nie bardzo skumałme z twojej wypowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 heh ja zawsze jestem nastawiony sceptycznie do egzaminow z humanistycznych przedmiotow. jak amsz scisle to albo dobze cos robisz albo zle. albo przy 2+2 dasz 4 albo dasz co innego. w humanie egzaminujacy moze cie nie lubic i gnebic argumentujac "to mozna inaczej rozwina a to inaczej powiedziec" -> za duzo zalezy od egzaminujacego. jeden profesorek moze lubic takie podejscie do sprawy a drugi inne->duze pole do naduzyc do czego nawiazuje: zmien na mat-fiz jeszcze nie jest za pozno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 heh ja zawsze jestem nastawiony sceptycznie do egzaminow z humanistycznych przedmiotow. jak amsz scisle to albo dobze cos robisz albo zle. albo przy 2+2 dasz 4 albo dasz co innego. w humanie egzaminujacy moze cie nie lubic i gnebic argumentujac "to mozna inaczej rozwina a to inaczej powiedziec" -> za duzo zalezy od egzaminujacego. jeden profesorek moze lubic takie podejscie do sprawy a drugi inne->duze pole do naduzyc do czego nawiazuje: zmien na mat-fiz jeszcze nie jest za pozno :D 1616159[/snapback] Co ty matma i fiza odpada nie nawidze tych przedmiotów ( teraz jest nowa matura więc to troche inaczej wygląda) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 lubisz nie lubisz-> pamietaj ze egzaminy wstepne ze scislych sa bardziej miarodajne niz z humanistycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja zdawałem nową maturkę... Jak chcesz pogadać to zapraszam na gg... 5616606! Aight! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) z pilotaza zangielskiego mialem jakies 90% podst. i 78% roz. bez zadnego przygotowania. a z niemca jakos ponad lekko 30%podst. i 29% roz. zaznaczam ze jestem [gluteus maximus] z niemca i umiem powiedziec tylko co robie w wolnym czasie [; no i moze zrobic zakupy w niemieckim sklepie :P odpowiedzi zaznaczalem na pale :> a w pytaniach otwartych mialem farta bo byl tekst o supermarketach i cos rozumialme :P Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...