adi_em Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 WItam. Zamierzam kupić głośniki 5.1. Najprawdopodobniej Creative T5900 lub Logitech X-530. Narazie mam zintegrowaną karte 5.1 na mojej płycie MSI, ale chce też kupić normalną kartę dźwiękową? Która z dwóch z tematu będzie lepsza? Zdaje sobie sprawe że ZS ma więcej opcji i dekoderów ale licze też na opinie użytkowników. Będę wdzięczny za wszelkie rady i uwagi. Z góry dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Uzywam zestawu A 2 ZS + X-530 i jestem bardzo zadowolony. Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ja uzywam 2zs + logitechy5500thx i jestem równiez bardzo zadowolony, ale będę zmieniał kartę na x-fi fatal1ty lub elite-pro :) Tobie bym radzil poczekac albo kupic 2zs albo jakas karte na x-fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A można zapytać po co ci ta Sound Blaster X-Fi Elite Pro za bagatela 1299 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 U mnie gra Audigy 2ZS na Logitech X-230 i choć to nie 5.1 to dźwięk jest naprawdę super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 czyli kupie ZS. Bez problemowo ona dekoduje wszelkie DD czy DTS? a jeszcze pytanie do użytkowników X-530: jak wasze zestawy Audigy 2 ZS + X-530 spisują się przy oglądaniu filmów np. DVD bądź w DivX'ie z dźwiękiem 5.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A można zapytać po co ci ta Sound Blaster X-Fi Elite Pro za bagatela 1299 zł. 1618898[/snapback] A że się tak zapytam, gdziez sa one dostepne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Kurde. Nie moge się zdecydować między X-530 a T5900 :unsure: Które radzicie? A może jeszcze jakieś inne polecacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A że się tak zapytam, gdziez sa one dostepne? 1619360[/snapback] A ja odpowiem :) Karty X-FI nie są jeszcze dostępne w sprzedaży, ale na początku września ma się to zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No dobra, zdecydowałem się na X-530. Dziś lub jutro jade je kupić. Ciekawe jak będą grały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MightyBF Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 A powiedzcie co sie bardziej oplaca kupic SB A1 Platinum czy 2ZS w oem ? Cena wsumie podobna a roznica spora. Co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ja sie podlacze z pytaniem czy jest duza roznica miedzy A1 a A2? Czy warto sie zasadzac na A2 Value (cenowo bardzo zblizona do A1), czy tez lepiej dozbierac do wyzszego modelu? Dodam moze, ze z gameportu nie korzystam, a firewire juz mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...