Visual Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 razor1: C++ można sie uczyć całe życie, i tak od czasu do czasu każdy musi spojrzeć w książkę S0n1c: po symfonii kup "Pasję C++" tego samego autora i będzie GIT :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) ] razor1: C++ można sie uczyć całe życie, 1624171[/snapback] Całe życie to można uczyć sie go wykorzystywać do konkretnych celów, a uczy sie znacznie szybciej ( tak jak z językiem chocby polskim ) i tak od czasu do czasu każdy musi spojrzeć w książkę Hmmm przecież o tym mówie, żeby nie uczył sie klikać gdzie popadnie tylko myśleć a tylko w za pomocą ksiązki w konsoli można sie tego nauczyć. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez razor1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Ok wiec widze ze musze "troche" poczekac do robienia okienkowych rzeczy. Ok no to jedziemy dalej, narazie jest bardzo latwo...narazie XD Edit. Male pytanko (wiem ze dowiem sie w ksiazce, ale by sie juz mi przydalo) Na koncu projektu mam: system("PAUSE"); return EXIT_SUCCESS; Co powoduje nie znikanie aplikacji (1 linijka), ale zaraz po wykonaniu programu mam "aby zakonczyc nacisnij dowollny przycisk". Co wisac zeby zapetlic program, tak zeby nie zamykal sie po wykonaniu 1 przebiegu. (Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi) Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Jakies propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Jakies propozycje?? 1630210[/snapback] może coś takiego: bool exit = false;while(!exit){// tu robisz sobie co masz zrobić// żeby zakończyć program musisz zmienić exit na true w środku pętli}return 0 Edytowane 3 Września 2005 przez antrykot111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 albo inny lolowaty sposób :lol: :lol: :lol: ///...........while(true){//......if(getch() == 27) exit(1);//.....}////....... możliwości jest tak wiele że lolowato bybyło o tym wogóle pisać coś wiecej... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Aha i jeszcze jedno C++ uczy sie ze 4 lata zanim sie go dobrze pozna. 1623944[/snapback] A ile sie trzeba uczyc zeby zdac mature z inforamtyki na tak 80%? Bo nie wiem jaki tam poziom jest (chyba prosem nie muse byc z programowania). Aktualnie zaczynam 2lo, chce troszke jescze w pascalu popisac i zabrac sie za c++. Dam rade sie nauczyc tego na maturke latwo, czy musze baaardo przyspieszyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie masz sie czego boć tu nie o to chodzi , bo tu chodzi o nauczeniu sie języka zawodowo przez te 4-6 lat. A żeby nauczyć sie napisać jakiś głupi program na maturze, to wystarczą podstawy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...