Fidel Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Czy opłaca sie brac taki zestaw: Nukleon Uziel Kadet jakis pojemnik trojnik i pare pierdów za 200zl Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zmien ten avatar to Ci powiem bo sie inaczej brzydze zagladac do tego topicu :P A tak serio to sam nie wiem... cena kadeta to kolo 60zł te 2 bloki pewnie kolo 100 no moze 120 w porywach wiec sam nie wiem czy to aby nie za wysoka cena :) Za 200zł to kupisz kadeta za 60zł + ice/cube/prison 80zł + atman 50zł i reszte duperelkow za 10zł i bedziesz mial gotowy zestaw do pracy i nawet nie wiem czy nie wydajniejszy i lepszy bo bez trojnika! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zmien ten avatar to Ci powiem bo sie inaczej brzydze zagladac do tego topicu szkoda kurde ze zgubilem zdjecie w pelnej rozdzielczosci:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...