CBrigante Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam Mam następujący problem z godzinami w windowsie. Godzina w systemie mi "przyspiesza"od 5 minut do 1 h. Jak aktualizuje czas poprzez internet to mi właściwą ustawia godzinę. Ale po pewnym czasie znów sie desynchronizuje czas. Co może być przyczyną? winxpsp2 asus a7n8xedeluxe Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez CBrigante Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zmień czas w biose może będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam Mam następujący problem z godzinami w windowsie. Godzina w systemie mi "przyspiesza"od 5 minut do 1 h. Jak aktualizuje czas poprzez internet to mi właściwą ustawia godzinę. Ale po pewnym czasie znów sie desynchronizuje czas. Co może być przyczyną? winxpsp2 asus a7n8xedeluxe 1620856[/snapback] I zapewne masz podkręconego procka? FSB = 200? Poszukaj sobie tematów RTC nforce2 bug. A na szybko - zmień fsb o 1,2 mhz w góre lub w dół i sprawdzaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBrigante Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 witam procesor mam athlona 2500xp, pamieci ddr400, nic nie podkrecane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...