IamWeasel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Niedługo czeka mnie format, a właściwie nowy dysk :D a że teraz mi się jakoś dziwnie komp muli (włącza się 5x dłużej niż stary duron 1200 a programy te same) więc zrezygnowałem z pomysłu przeniesienia systemu w całości, Qrde jak ja nie lubię formatów, dzień w plecy. Czy jest chociaz jakiś sposób na zgranie sobie tego co ściągnął windows update, czy trzeba to za każdym razem ściągać od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=130194 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dzięki, wymiatasz :) Napewno bedzie mniej do ściągania z WU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...