Visual Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 U mnie w budzie dalej stoi automat z pepsi-colą, co pare kroków ktoś popijal z puszki jakąś cole ;). Widać nie wszedzie to wycofają :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Macie automat ?? :> Bo my mielismy ze slodyczami ale nie mamy :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 a to fajnie mieliście, u nas tylko z colą ;) no i sklepik (ale nie sprawdzałem go :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 U nas w LO też Coca-Cola na razie jest... A co do niezdrowości to chyba każdy ma wybór, gdyby tak wycofywali to w niedługim czasie monopolowych by nie było, a tego chyba nikt nie chce :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Nic nie wycofaja. Zastanowcie sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Nic nie wycofaja. Zastanowcie sie. 1629942[/snapback] Ja wiem, ze wycofaja... Z produktow CCHBC zostanie tylko CCL! EDIT: W szkolach zostanie takze kanal sprzedazy napojow niegazowanych. Maszyny do napojow innych niz z napojami niegazowanymi zniknely ze szkol przed pierwszym wrzesnia. Edytowane 3 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 to tak jak woda mineralna "kazimierska" ze zrodla "Wisla" [; albo kiedys bylem bardzo spragniony a ze mialem malo kasy kupilem "mazowszanke" sprobowalem i mazowszanka za 1zl/0.30l (moze 0.4) smakuje tak samo jak woda oligocenska ktorej moge za free nabrac nawet cysterne :D z publicznej studni z ktorej wszyscy biara wode do celow sporzywczysch (kranowka smakuje jak szambo jakies) juz 3 rok pije 0,5 litra coli dziennie i jeszcze nie umarlem [; uklad pokarmowy jest w stanie bardzo dobrym. cholesterol i trujglicerydy ponizej normy. jak bym nie pil tej coli w szkole to bym padl :> ten cukier ktory sie w niej znajduje czesto jest jedyna energia jaka dostane w ciagu dnie pelnego nauki [; jedzenia nie nosze od 3 klasy podstawowki tak samo nie jem sniadania w domu. bo to jest dla mnie stanowczo za wczesnie 1625331[/snapback] Nie no stary ja robie dokładnie tak samo :D kropka w kropke ciapka w ciapke :) Po co nosić kanapke skoro się zgniecie, zniszczy i tak dalej :) przez to traci się apetyt :D Cola w szkole ? obowiązek bo cuuuuuuuuuuuuuukier jest gut :D Śniadanie co prawda w domu no ale to tak żeby dojść do szkoły :D Ja to wam powiem że Colą opijam się ładnych pare lat a jestem chudy jak szkielet O_o normalnie zero tłuszczu :D Do tych co się czepiają mojej chemii :D chyba nie popełniłem błędu ? O_o napisałem woda plus CO2 jak nie to pewnie znowu siedziałem nad matmą ( don't ask why :( ) Na koniec jeszcze dodam że cola pomaga na niestrawność ale tylko odgazowana ! ktoś miał chyba obiekcje na ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...