Skocz do zawartości
termit_tm

Premiera Bloku ...-=twisster=-... Termit_tm&maro

Rekomendowane odpowiedzi

Gaz Twoja osoba zaczyna mnie irytować, i myśle że nie tylko mnie :? Sam bloczki robisz od maja a zarzucasz kyńkowi ich kopiowanie... po prostu kpina. Poza tym czy wiek ma jakiekolwiek znaczenie jeśli chodzi o bloki (wyrób)? Ubliżasz Misiowi15go bo ma większe zarobki z bloczków i więcej pomysłów od Ciebie :-| Moim wzorem do naśladowanie są dwaj wyżej wymienieni panowie jak i mechl!n. Sam zachowując się w tenże sposób pokazujesz jaki w gruncie rzeczy jesteś słaby. boisz się konkurencji. Nie mówie że kyniek z Misiem się kochają ale to co Ty robisz przekracza wszelkie granice... Więcej tolerancji :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde zaczeło sie ładnie a skończyło jak zawsze. No moze nie jak zawsze bo takiej zadymy i odpoczynku od tweaka to już dawno nie było w tym dziale. Mozę wszyscy pójdzmy sobie na piwko(ewentualnie herbatke albo soczek jak ktoś nieletni) i dajny sobie na luuz.

a co do testu to już pisałem,zę jest mało wiarygodny jak większosć testów domowych.

Każdemu cuda wychodzą misowi też cube wyszedł wydajniejszy od powerx ale miał na tyle rozsądku że poczekał na solidne testy a nie wleciał od razu na forum i sie wygłupił.

Widać termitowi brakuje doświadczenia i zanim stanie sie blokowym wyjadaczem sporo wody jeszcze upłynie w niejednym WC. Szkoda,zę tak mu puściły nerwy i zaczął bym niegrzeczny bo to na pewno nie zdobędzie mu renomy, szacunku no i klientów.

Mozę sobie odpocznie te kilka sni i przemysli pare spraw. co do pisowni to dyslekcja nie dyslekcja mozna wziać słownik, dac tekst w wordzie(forum też ma chyba opcje sprawdzania pisowni.)

Tak wieć spokojnie panowie i nie psujmy miłej atmosfery tego działu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze prezetacja nowego bloczku skonczyla sie licznem jego autorow

btw. czekam na jaki kolwiek test bloczkow pokzanych na tym forum (Misiu15go ,Kyniek ,99tomcat) w serwisie jet-pc.

ps. znajac nautre polakow pewnie i mi sie zaraz dostanie <_<

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku zachowujesz sie jak dzieciak któremu uświadomiono że był w błedzie...

A zresztą po co mam pisać wiecej skoro i tak nie zrozumiesz..

Ew. kszonek ładnie ujął to co ja bym Ci napisał..

1634077[/snapback]

Pewnbie ze dobrze ujałem ;)

Gaz Twoja osoba zaczyna mnie irytować, i myśle że nie tylko mnie  :? Sam bloczki robisz od maja a zarzucasz kyńkowi ich kopiowanie... po prostu kpina. Poza tym czy wiek ma jakiekolwiek znaczenie jeśli chodzi o bloki (wyrób)? Ubliżasz Misiowi15go bo ma większe zarobki z bloczków i więcej pomysłów od Ciebie :-|  Moim wzorem do naśladowanie są dwaj wyżej wymienieni panowie jak i mechl!n. Sam zachowując się w tenże sposób pokazujesz jaki w gruncie rzeczy jesteś słaby. boisz się konkurencji. Nie mówie że kyniek z Misiem się kochają ale to co Ty robisz przekracza wszelkie granice... Więcej tolerancji :mur:

1634178[/snapback]

Eh, wcale tak zle nie powiedział, ale zaczyna byc co raz bardziiej nie zdrowo

szkoda ze prezetacja nowego bloczku skonczyla sie licznem jego autorow

btw.  czekam na jaki kolwiek test  bloczkow pokzanych na tym forum (Misiu15go ,Kyniek ,99tomcat) w serwisie jet-pc.

ps. znajac nautre polakow pewnie i mi sie zaraz dostanie <_<

1634320[/snapback]

wejdz sobie na jet-pc a nie piszesz bzdury :mur: wiesz co to jet-pc? Widziałes kiedys wyniki? to tak dla Twojej informacji sa tam te bloki....

// muciek no................. ;)

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx zalinki i wystarczy uswiadomic a nie odrazu ^@$#$@ , wiec sie nie dziwie ze ludzia puszcaja nerwy

wejdz sobie na jet-pc a nie piszesz bzdury mur.gif wiesz co to jet-pc? Widziałes kiedys wyniki? to tak dla Twojej informacji sa tam te bloki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile mi wiadomo to ten temat miał co innego na celu i nie zachowujcie się jak małe dzieci w piaskownicy którym zabrano zabawki :mur:

Ja chce dowiedziec sie czegos wiecej o bloczku, patrze nowe posty a tu je*b takie farmazony. Takich bzdur i głupot dawno nie słyszałem :mur:

@Termit_tm - czekam cierpliwie na zdjęcia dobrej jakości :wink:

Dosyć tych dyskusji -> DO ROBOTY !!! :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gaz Twoja osoba zaczyna mnie irytować, i myśle że nie tylko mnie. Sam bloczki robisz od maja a zarzucasz kyńkowi ich kopiowanie... po prostu kpina. Poza tym czy wiek ma jakiekolwiek znaczenie jeśli chodzi o bloki (wyrób)? Ubliżasz Misiowi15go bo ma większe zarobki z bloczków i więcej pomysłów od Ciebie

Mysle ze ostro przesadzasz.

Moze jakis cytaty, gdzie ja ublizalem Misiowi ?

Kyniek obejrzal sobie moj bloczek na zywo, wypytal o pare spraw poczym po tygodniu zrobil prawie dokladna kopie. Mialem prawo byc niezadowolony [ale bylo to jedyne spiecie].

Co do autorow tego tematu. Nie toleruje prostactwa i sciemniania.

Interesuje mnie profesjonalne podejscie do tematu a zwlaszcza gdy ktos zamierza tworzyc bloczki komercyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh dawno nie czytalem czegos tak dramatycznego ;] hehe naprawde .. moze zaczniecie go przepraszac ? co wy na to ? :) aa tak apropo taka konstrukcje slimakowa to jsuh dawno widzialem jais roka tem jak zaczynalem zabawe z WC to jush byly dostepne wiedz koles nie wymyslil nic nwego :) hehe narazie . .poczekamy az go odbanuja :D moze podzieli sie fotkami :D co wy na to ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..widzę , że pod moją nieobecność z powodu wczorajszej awari internetu troche narobiło się i zmierza to do niczego i upadkowi.

Powiem tylko że już mam zaprojektowany nowy spód oraz zrobioną symulację rozkładu temperatur:) , a dzisiaj już będe go robił , więc do końca tygodnia powninien być gotów:) postarałem się uwzglednić uwagi jakie tu zostały poruszone za które z góry dziękuje...

Co do tego ślimaka którego pokazaliśmy razem z termitem to przyznam się że zaprojektowałem go w 2003 roku a więc dość dawno na podstawie stronki http://www2.arnes.si/~mlivak/ bo samym chłodzeniem interesuje sie już dość dawno a założenie wody spowodował dopiero proc AMD XP 1700 z jednej z najlepszej serii...

Teraz mam dylemat czy kolejną wersję pokazać tu na forum bo ludzie piszący reagują na to co się pokazuje na forum dość dziwnie i co gorsza jest powodem kłótni!!!!!!!!

I na koniec mam nadzieję, że zapanuje tu jakiś względny porządek...

Pozdro....i zapraszam do dalszej dyskusji i propozycji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..i mam nadzieje , że tak będzie a co do testów to wykonał je termit ale obiecuje , że następnym razem zrobie je sam osobiście w moim laboratorium tak jak będe umiał najlepiej... o ile starczy mi czasu .. sami rozumiecie żona:(

A do testów też wyślemy żeby było z czym porównać i niebyło ,że naginamy wyniki zeby wzrastało zainteresowanie:)

Mam też w planie o ile znają się chętni na tego rodzaju rodzine bloczków wykonać pare sztuk ...

Co do kształtu podstawy bloku to ciężko coś nowego wymyśleć żeby zawojować świat , można coś modyfikować , dokładać ale to w rezultacie da podobne wyniki raz gorsze raz lepsze.Dużo ludzi z tego forum zapewne próbuje lub próbowało samemu wykoanć bloczek( i chwała im za to ) ale nie liczni je pokazują ... my zdecydowaliśmy się pokazać to co wykonaliśmy tzn. ja spód a termit topa :)

Już modyfikuje pompę do CO obacze co z tego wyjdzie...

-----

No widać brak termita i proszę zapanowała cisza.... zero kłótni wszystko ucichło,

chyba wszyscy zapomnieli o ślimaku a szkoda :(

pozdro

Edytowane przez gmaro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi