Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Enermax480W,MSI K7N2 Delta Platinium,Barton Mobile 2500/3200, Leadtek GF6800GT,2x512KingMax HardCore 500(4000),2xSATA Baraccuda(200+250),DVDRAM LG,DVDROM Toschiba,SoundBlaster Audigy2 i dodatkowo 7 wentyli w budzie Anteca. Moj problem polega na tym,ze nawet przy najspokojniejszych ustawieniach overclockingu komp sie wiesza podczas grania. Wczesniej mialem Asusa A7N8X-Deluxe i nic sie nie wieszalo. Moze wiecie ktory z moich podzespolow nie pasuje z MSI? Prosze ,napiszcie tez jaka plyta najbardziej pasuje do tych komponentow. Dzieki :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Marki też się sypią? Ściągnij sobie Prime 95 i testuj czy sypie sie proc czy pamięć (ewentualnie goldmemory użyj). Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Mam podejzenie,ze moje KingMaxy nie calkiem pasuja.W Asusie chodzily na 2-2-2-6 w MSI 3-3-3-8.Wszyskie inne ustawienia wywala.Zrobie test i sie odezwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 WIR :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Co masz na mysli Ronin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 1 Post No może jakiś wir bo kolega też miał takie problemy sprubój FORMATA :razz: 2 Post A jeśli wyłancza ci się w grach to to już wielki problam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unsure: Laczone przez: Orgiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A jaka masz temp. procka?? moze zrobiło sie ciepło i sie przegrzewa, zreszta na MSI moze musisz dac wieksze napiecie niz na Asusie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Wirusa raczej nie ma,sprawdzam kompa 2 razy w tygodniu.(Norton System Works 2005+ Norton Internet Security 2005) Napiecie proca mam 1,675V,pamieci 2,75V,AGP 1,65V. Mam wlaczonego mula,Prime 95 i ogladalem film.To zagrzalo proca do 64°. Nie wiem czy to wlasciwe odczucie,ale wydaje mi sie,ze moje MSI jest bardzo sztywne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Sprostowanie-w grach sie nie wylacza tylko na sekunde zawiesza i potem idzie dalej.Tak sie to co pewien czas powtarza.Musze dodac,ze wszystko w grach ustawiam na maxa,ale w Asusie tez tak robilem i bylo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 W Prime 95 jest wzsystko ok.Wiec co to moze Byc? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 port AGP 1,65V ??? nie za dużo może zasilanie płyty nie wydala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 To na ile wedlug Ciebie powinienem zmniejszyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 jeśli masz radiówke to napisz mi na GG 1922044 miałem ten sam problem :D B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Vojti zmien nazwe tematu. Od tego masz przycisk AGP Voltage :arrow: 1,5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Na 1,5V byla kicha.Dopiero od 1,55V poszlo. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 miernik w łapkę i sprawdź ile te 1,65 biosowe daje rzeczywistego i dlaczego tak mało chłodzenie mosfetów ?? , spuchnięte kondziole ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Nareszcie pozbylem sie MSI i mam ABIT NF7-S .Niestety nie moge sie nim nacieszyc poniewaz windows nie widzi dysku SATA i nie moge zainstalowac systemu.Probowalem F6 i dyskietke ze sterami,ale nie bierze tego. Mozna nerwa zlapac.Prouje na forum znalrsc cos o SATA ,ale jak do tej pory nic. Dzieki wszystkim za pomoc i prosze jakies odnosniki lub informacje o SATA. Pozdrawiam :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 potrzebny Ci image dyskietki z sata .. odezwij sie na gg 3992040 i sprawdz czy masz sprawna stacje podpieta i czy zalaczona w biosie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Nie mam szczescia z tym Abitem.Nie moge dojsc do ladu z dyskami.Windows sie uruchamia z dysku sata jednak system go nie widzi.Drugi dysk nie sata prauje tylko w PIO i nie da sie przestawic.Na dodatek odczyt napiecia w biosie jest niezmiernie dziwny.Tam gdzie powinno byc -5 bios wskazuje 69,99V. Macie moze pojecie co powinienem zrobic? Pozdrowionka :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...