regedit Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Otóż mam następujący problem: Chcę podzielić film na dwie części i przy wybieraniu filmu wyskakuje mi następujący komunikat (ZA KAŻDYM RAZEM): Nie można zaimportować pliku C:\#####.avi, ponieważ nie jest zainstalowany koder-dekoder wymagany do odtwarzania pliku. Jeśli już próbowano pobrać i zainstalować koder-dekoder, zamknij i uruchom program Windows Movie Maker, a następnie ponownie spróbuj zaimportować plik. (komunikat WMM 2) Inne programy tego typu zgłaszają ten sam problem. A oto co co sam próbowałem zrobić (oczywiście zainstalowany był tylko 1 komplet kodeków na raz): - przeinstalowanie ffdshow (nic) - wykasowanie wszystkich kodeków - nie ma dźwięku (nic!) - tylko AC3 - bo obraz działał (nic!!!) - inne kodeki i (o zgrozo) kodek-packi (nic nic nic!!! :mur: ) - instalacja kodeków ze strony M$ <_< (nic.....) za każdym razem oczywiście robiłem restart systemu Co ciekawe przy normalnym odtwarzaniu filmów wszystko jest i było od zawsze w porządku. P.S. Chyba najwyższy czas kupić napęd DVD-RW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A nie było by szybciej po prostu sprawdzic czym jest kodowany film i zaiinstalowac ten kodek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A nie probowales tego zrobic w VirtualDubMod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A nie było by szybciej po prostu sprawdzic czym jest kodowany film i zaiinstalowac ten kodek? 1627510[/snapback] W sumie masz racje, problem rozwiązałem :D A nie probowales tego zrobic w VirtualDubMod? 1627611[/snapback] Tym i 100 innymi :wink: można zamknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...