Skocz do zawartości
Slayer

Przejście z Kazyy na.........?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam juz dosyć tego programu. Co proponujecie zamiast niego? Warunek- możliwość podejżenia zciaganego pliku( czy nazwa jest taka sama np. u 4 osób, które go posiadają), a w plikach filmowych segregacja według rozdzielczości. Imesh jest fajny, ale jednak mozna się naciąć na fake, a i paru fajnych funkcjii nie ma. Direct Connect odpada- za słąbe łącze. No i żeby były duze biblioteki. :) Radźcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam za slabe łacze na to- a i udostępnić pojedynczych archiwów nie mogę- bo nie mam.

Endonkey odpada- zraziłem się do niego- nie mogłem się doczekać przez 2 tygodnie na zciagnięcie plików :(

Czym charakteryzuje się Win MX? Czy możecie podać coś o nim np. jakie ma funkcje, ilu jest urzytkowników, dostępność plików itp.

A czemu odchodzę od Kazyy? Strasznie ciężko ostatnio mi się cokolwiek zciaga a i te obciążenie systemu w 100%- skutecznie potrafi zamulić każdy komp :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już sie przeżuciłem na Imesh-a. Program działając w nie muli systemu :) Wykorzystanie procesora to ok. 10%- super! :) Kazaa SUX :P

A jak to dziala??? Ja mam slabe lacze SDI. Dlatego Donkey odpada, a kazza ostatnio strasznie wolna sie zrobila, na poczatku to ponizej 8kb/s nie spadalo a teraz to po 1-2 :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie hmmmm IMHO:

- do filmow (znaczy sie do sciagania kopii moich DVD ;)))) sieci osiołkowe sa najlepsze. DC jest fajne jak sie juz zna ludkow i ma dobra stalke zeby szybko od jednego zassac a tak multisource jest niezbedny. Osobiscie uzywam i polecam mlDonkey jako klienta, chociaz znajomi windziarze uzywaja eMule (umod/tarod) i tez sobie chwala

- do MP3:

- cale albumy na DC/osiolku tylko sie czeka tygodniami na cos lepszego

- pojedyncze MP3 - KaZaa i SoulSeek i WinMX. To 3 programy na ktorych cos mozna jeszcze znalezc. Niestety od czasu zejscia jedynego w swoim rodzaju AudioGalaxy coraz wiecej giga zjada mi prywatny FTP i wymiana ze znajomymi o podobnych gustach bo znalezienie czegos poza mainstream'em na w.w. graniczy z cudem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiemm szczeze ze z dwóch dc i dc++

wole dc, jakos mam o wile szybsze transwere od 9-40kb/s

na dc++ jest troszke gorzej

ale czas wejscia na serwer i szukanie pliku trawa dla mnie za długo

eMule i edonkey nie dzałaja, kots wie dlaczego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiemm szczeze ze z dwóch dc i dc++

wole dc, jakos mam o wile szybsze transwere od 9-40kb/s

na dc++ jest troszke gorzej

ale czas wejscia na serwer i szukanie pliku trawa dla mnie za długo

eMule i edonkey nie dzałaja, kots wie dlaczego??

dobrze ze zdażyłem przed grzesiem bo by już zamknął temat :)

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15255

postępuj zgodnie z instrukcjami i nie ma bata żeby nie poszło

btw - temat z eDonkeyem to juz chyba do faq sie qfalifikuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi