Slayer Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Mam juz dosyć tego programu. Co proponujecie zamiast niego? Warunek- możliwość podejżenia zciaganego pliku( czy nazwa jest taka sama np. u 4 osób, które go posiadają), a w plikach filmowych segregacja według rozdzielczości. Imesh jest fajny, ale jednak mozna się naciąć na fake, a i paru fajnych funkcjii nie ma. Direct Connect odpada- za słąbe łącze. No i żeby były duze biblioteki. :) Radźcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Słyszałem o eDonkey ale niewiem czy to jest dobre nie testowałem tego... Ja używam DC i jest najlepsze zaraz potym kazaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 O co ci chodzi z tym slabym laczem do dc++ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLERO Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 WIN MX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam za slabe łacze na to- a i udostępnić pojedynczych archiwów nie mogę- bo nie mam. Endonkey odpada- zraziłem się do niego- nie mogłem się doczekać przez 2 tygodnie na zciagnięcie plików :( Czym charakteryzuje się Win MX? Czy możecie podać coś o nim np. jakie ma funkcje, ilu jest urzytkowników, dostępność plików itp. A czemu odchodzę od Kazyy? Strasznie ciężko ostatnio mi się cokolwiek zciaga a i te obciążenie systemu w 100%- skutecznie potrafi zamulić każdy komp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 iMesh lub DC ++. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 WIęc co ostatecznie proponujecie? WinMX umule/Endonkey, DC++ odpadają......Jakaś alternatywa dla Imesh? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Już sie przeżuciłem na Imesh-a. Program działając w nie muli systemu :) Wykorzystanie procesora to ok. 10%- super! :) Kazaa SUX :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Już sie przeżuciłem na Imesh-a. Program działając w nie muli systemu :) Wykorzystanie procesora to ok. 10%- super! :) Kazaa SUX :PA jak to dziala??? Ja mam slabe lacze SDI. Dlatego Donkey odpada, a kazza ostatnio strasznie wolna sie zrobila, na poczatku to ponizej 8kb/s nie spadalo a teraz to po 1-2 :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A co sadzicie o gnutelli lub jej klonach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam i direct conn. transfer dochodzący do nawet rza 41kbs ale średnio jest po 18 kbs więc poradzam napewno tej lub win mx tam jest chyba 1 milion użytkownikoów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Skad sciagnac tego direct connect? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Aktualnie hmmmm IMHO: - do filmow (znaczy sie do sciagania kopii moich DVD ;)))) sieci osiołkowe sa najlepsze. DC jest fajne jak sie juz zna ludkow i ma dobra stalke zeby szybko od jednego zassac a tak multisource jest niezbedny. Osobiscie uzywam i polecam mlDonkey jako klienta, chociaz znajomi windziarze uzywaja eMule (umod/tarod) i tez sobie chwala - do MP3: - cale albumy na DC/osiolku tylko sie czeka tygodniami na cos lepszego - pojedyncze MP3 - KaZaa i SoulSeek i WinMX. To 3 programy na ktorych cos mozna jeszcze znalezc. Niestety od czasu zejscia jedynego w swoim rodzaju AudioGalaxy coraz wiecej giga zjada mi prywatny FTP i wymiana ze znajomymi o podobnych gustach bo znalezienie czegos poza mainstream'em na w.w. graniczy z cudem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mp3/PDF/DOC Kazaa/SLSK Reszta eMule/IRC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Imesh, eMule i DC++ :> .Coś z tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 dc++ and soulseek reszta nie warta zachodu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja uzywam od czasu do czasu iMesha i nie nazekam. A tak apropo to DC++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Slayer jakie masz lacze. Zreszta, co za roznica. Mi na dc++ wyciska max co mozna z mojego lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 powiemm szczeze ze z dwóch dc i dc++ wole dc, jakos mam o wile szybsze transwere od 9-40kb/s na dc++ jest troszke gorzej ale czas wejscia na serwer i szukanie pliku trawa dla mnie za długo eMule i edonkey nie dzałaja, kots wie dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 powiemm szczeze ze z dwóch dc i dc++ wole dc, jakos mam o wile szybsze transwere od 9-40kb/s na dc++ jest troszke gorzej ale czas wejscia na serwer i szukanie pliku trawa dla mnie za długo eMule i edonkey nie dzałaja, kots wie dlaczego?? dobrze ze zdażyłem przed grzesiem bo by już zamknął temat :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15255 postępuj zgodnie z instrukcjami i nie ma bata żeby nie poszło btw - temat z eDonkeyem to juz chyba do faq sie qfalifikuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...