Promac Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Dwa dni temu kupiłem SB Audigy 2 Value.Mam winXP, system normalnie wykrywa ze znaleziono kontoler multimediow audio.do karty dostalem plytke od Audigy ZS ale te sterowniki nie dzialaja do tej karty.probowalem instalowac od innych audigy ale windows krzyczy ze sterowniki nie pasuja do tego sprzetu. jesli ktos spotkal sie z takim problemem i udalo mu sie go rozwiazac bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Zainstaluj steriowniki kX. Link: http://www.google.pl/url?sa=t&ct=res&cd=1&...qJqm-wgHh34i2Cw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A co jeśli ktoś nie chce używać kx :?: Na stronie creative, powinny byc odpowiednie sterowniki.Zawsze można spatch`ować te od Zs, by się instalowały (było o tym w temacie Audigy na Audig2, lub Live na Audigy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Tutaj są linki do obrazu iso płytki CD dla Value: http://forums.creative.com/creativelabs/bo...essage.id=18430 A może prościej zapytać sprzedawcę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promac Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Probowalem prawie wszystkich sterownikow ze stronki creative i zadne nie chcialy dzialac. nie wiem moze problem tkwi w tym ze na plycie glownej mam zintegrowana karte muzyczna, ale jest ona wylaczona.konfliktow na pewno nie ma bo sprawdzalem przerywania IRQ itp. sciagam wlasnie ta plytke, mam nadzieje ze pomoze bo nie chce zeby sie okazalo ze na darmo wydalem pieniadze :angry: Plytke sciagnalem i wszystko dziala. Wielkie dzieki popej. Maszu u mnie piwo :) Edytowane 4 Września 2005 przez Promac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Probowalem prawie wszystkich sterownikow ze stronki creative i zadne nie chcialy dzialac. nie wiem moze problem tkwi w tym ze na plycie glownej mam zintegrowana karte muzyczna, ale jest ona wylaczona.konfliktow na pewno nie ma bo sprawdzalem przerywania IRQ itp. sciagam wlasnie ta plytke, mam nadzieje ze pomoze bo nie chce zeby sie okazalo ze na darmo wydalem pieniadze :angry: Plytke sciagnalem i wszystko dziala. Wielkie dzieki popej. Maszu u mnie piwo :) 1631594[/snapback] W sklepie dali ci CD od innej karty??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...