PelzaK Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja i tak nie wierzę, i wg mnie to ściema, mów sobie co chesz.. :D nie uwierzę dopóki nie zobaczę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 No dobra ja to widzialem i to dziala - troche zakrecone, ale realne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badgod Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 :mur: :mur: :mur: I to jest jawne wyjaśnienie, dlaczego kompy nazywa sie PIECAMI Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Niezły pomysł! :D Też musze o takim bloczku pomyśleć! :lol2: Mój komp jest strasznie głośny i nie umiem przy włączonym spać! :mur: Szacunek dla ubiquality! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 te po ile takie cudowne bloczki sprzedajesz bo ja właśnie sukam jakiegoś do 100zł czy się zmieszczę ewentulalnie skubne od starszego jeszcze drugą stówkę ale ti jest maks co mogę ci zaoferować chociaż pewnie się nie zgodzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ręczna robota to drogie sam rozumiesz.. no ale niech bedzie dwie stówy i zrobie Ci taki jeden, ale to cena promocyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 to zapodaj dane na priv aż się już cieszę super wypas poprostu nie mogę się doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 żal mi Was :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ty a wiesz że ja mam dokładnie taką samą budę, proca i płytę główną lol i takie same dyski :D ale pomysł powala z nóg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 BLACK MONEY a chłodzenie też masz takie fachowe ?? :D chłodzenie świetne :D a oto zestaw chłodzenia dla całego komputera :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Hehehehehe rozwaliło mnie... Ja bym sie bał że ta pomidorówa sie z gara wyleje... Hehehehehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 AHAHAHAHHA.......... ja ty mialem nadzieje ze cos na powaznie bedzie :D a tu taki zonk :D nie no resp dla ciebie ! :) kiedys tez tak zrobie z moim taganem :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Jak mozliwe jest ze zasilacz dzila ze zwartymi radiatorami? Jeden to masa od diod a na drugim jest chyba dren od tranzystorow wiec powinny byc iskierki... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 widocznie emalia od kubka dobrze izoluje :D.. Miejmy nadzieje, że nie ma ubytków w emalii bo bedą iskierki.... (iskierki to mało powiedziane) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ZESTAWIK JEST DO SPRZEDANIA: tutaj aukcja MMMC gratis dorzucam monitor 15" DAEWOO taki jak na zdjęciach: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dobre. Ale dla mnie to troche dziwne i nie praktyczne. Ja mam AthlonaXp2400+ z Zelmanem na procku, zasilacz Mode-Com, lekko jeszcze wyciszony, Dyski twarde na uszczelkach żeby wibracje nie przechodzily na obudowe i jest GIT. Komp praktycznie nieslyszalny. Nic tam nie wisi na kabelkach. Pozatym nie drogo. Jedynie zalmanek troszke kosztował ;p Pozdro za orginalny pomysł :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 eee tam.. niepraktyczne, 0db to na pewno nie ma a takiego kompa spokojnie mozna pasywnie chlodzic, bez podbierania mamie garnkow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 moim zdaniem - jeden z lepszych modów na forum :) (naprawdę) szakunec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 w moim WC to najlepszy jest chyba plyn chlodzacy :D 0,5 l czytego spirytusu rozcienczonego w 2,5l wody a nie tam jakas zupa krazy tak juz od 1,5 roku - to bedzie dobry rocznik i znakomicie wymieszny, jak bede robil wymiane plynu to dam znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Co to za archeolog :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTL Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 HAHAHAH LOL ... miłego gotowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Co to za archeolog :\lepszy taki niz zaden :lol: a chlodzenie pierwsza klasa tez sobie takiue zrobie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Co to za archeolog :\komp był rzeczywiście stary, dlatego nie bałem się eksperymentować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tylko udajesz czy nie zrozumiałeś o co chodzi w tej wypowiedzi? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Z nim wszystko jest możliwe, nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 archeolog bawi się starymi rzeczami, więc myśle, że jednak nawiązałem do tematu, a jęśli nie to mnie oświeć prosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Archeolog mówi się na kogoś, kto odświeża stary temat. W tym przypadku mówili o t0mki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 no coż, dobrze się dowiedzieć czegoś nowgo, thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak dla mnie LoL :lol2: rozwalily mnie te garnki, dobrze widze pomidorowa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODY89 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 bo zupa była za słona... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...