HucK Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zgubiłem płyte od mojej ukochanej gry Unreal tournament :mur: ... Ale gra chodziła bez CD, do momentu jak chciałem zainstalować patcha 451... Przy instalacji prosi o płyte, ktorej nie mam... :( jest jakiś sposób, żeby zainstalować patcha bez płyty?? Chciałem sobie pograć przez neta, ale bez patcha się nie da... :( Mam nadzieje, że napisałem to dość zrozumiale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ponieważ nie dostałem odpowiedzi... Podbijam temat do góry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 No raczej musisz zdobyć płytke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Chyba bede se musiał kupić jakiegoś UT na allegro... :( Ale wtedy zasilacz dopiero bee miał w styczniu... Bede musiał się pomęczyć na tym MGB (jak narazie dobrze trzyma napięcia, sprawdzone miernikiem...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=62800615 UT jest dość tanie jak widzisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja tez przechowuje na dvd caly folder i przy instalcji podalem sciezke do tej plyty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...