sudzio Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Własnie kupiłem ten radiatorek: http://www.4max.com.pl/default.asp?g=142&gg=19&produkt=1496 Zastanawiam sie teraz jak go zamontować bo w komplecie było cos w rodzaju tasmy samoprzylepnej oraz taka mała porcja pasty (chyba, pisze na tym HEATSINK COMPOUNDS). Czy to znaczy że moge uzyc albo pasty albo tasmy ? No bo jedno i drugie na raz to chyba sie nie da:) W takim razie co lepsze? Montuje to na Asus k8n4e deluxe Nforce 4 4x Edytowane 6 Września 2005 przez sudzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Według mnie lepiej posmarować pastą i przypomocwać śrubkami (czemu nie kupiłeś zalmana? Nie zmieścił by ci sie?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 W sklepie był tylko cooler master, zalman mógłby sie nie zmiescic bo mam duze radiatory na grafie. Zresztą ... co to za rożnica. Nie narzekam na tego temperatura w stresie po 3h - 36 stopni z boku wieje na to jeszcze wiatrak 92 mm na 7v (chłodzi grafe i przy okazji ten radiator odrobinke:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...