Dj. Gargamel Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 udalo sie znalezc taniej 180 zl - http://netcomp.com.pl/sklep/product_info.p...roducts_id=9176 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 myszke juz mam - mam pytanie do innych osob posiadaczy 6000 wireless - czy tez musicie uzywac praktycznie najwyzyszch ustawien sterow jesli chodzi o czulosc ?? drugie pytanie czy podczas wciskania klawiszy lewy i prawy click delikatnie ugina sie wam dolna czesc obudowy myszki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 myszke juz mam - mam pytanie do innych osob posiadaczy 6000 wireless - czy tez musicie uzywac praktycznie najwyzyszch ustawien sterow jesli chodzi o czulosc ?? drugie pytanie czy podczas wciskania klawiszy lewy i prawy click delikatnie ugina sie wam dolna czesc obudowy myszki ??Myszy (jeszcze) nie mam, ale zerknij na test wersji przewodowej na Twojepc.pl (pod koniec strony) - ma chyba podobne dolegliwości. A co jest nie tak z niskimi sensami? I jak ogólne wrażenia z zakupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 kilka rzeczy jest poprawionych to sie przypaletaly inne dolegliwosci - niedlugo zamierzam opublikowac artykul tak wiec dam znac jak bedzie gotowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 kilka rzeczy jest poprawionych to sie przypaletaly inne dolegliwosci - niedlugo zamierzam opublikowac artykul tak wiec dam znac jak bedzie gotowyMnie najbardziej odstrasza bezstopniowe kółko, jakoś nie widzę tego podczas zmiany broni... nie wiem, może kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 to akurat dla mnie nie problem bo gram w aao i kolko sluzy mi do wychylania sie - ogolnie kolko zostalo polepszone (lepiej dziala srodkowy klawisz - latwiej sie go wciska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) niedawno kupiłem tę mychę i ogólnie jest fajna, ale jedna rzecz nie daji mi spokoju. W programie Mouse Rate Checker podaj cały czas 125Hz, natomiast powinno być raczej tyle: obrazek z recenzji z serwisu http://twojepc.pl/artykuly.php?id=laser_60..._x750f&strona=5 Co robić ? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez clooney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 uyzj programu usb rate switcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 o to chodziło. Dzięki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wykopuję temat bo kupiłem sobie M$ Laser 6000. Do tej pory jechałem na różnego rodzaju Logitechach, które z reguły są mniej lub bardziej płaskie. Ta mysz ma zupełnie inny profil niż inne, jest wyraźnie wybrzuszona z przodu przez co ręka inaczej leży. Na początku jak się do niej przymierzałem to nie była specjalnie wygodna - musiałem zginać palce żeby wciskać klawisze. Jednak wystarczyło kilka minut nie "przymierzania się" tylko normalnego użytkowania i muszę powiedzieć, że wygodniejszej myszki nie miałem w ręku. Jeżdżę na Qck Mini + wysokie sensy, więc nie muszę machać po biurku. W takim ustawieniu akceleracji wstecznej brak. Wykonanie bomba, nic nie skrzypi, świetne materiały i spasowanie - nie mam, jak niektórzy, problemów z ruszającymi się klawiszami. Tylko styki w przyciskach są głośniejsze niż u Logiego (za to ten w rolce cichszy). I jeszcze słowo o sterach. Zainstalowałem wersję 5.5. ze strony M$. Proste, użyteczne opcje (lupa to fajna rzecz), do tego ładnie integrują się w panelu sterowania. Wszystko działa jak trzeba :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...