monocyklista Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witam qpilem sobie niedawno Fallouta Tactics [wiem że baaaardzo szybko to zrobiłem, ale mniejsza o to]. Interesuje mnie jedna rzecz: w poprzednich dwóch częściach było tak, że po otwarciu okna ekwipunku klikając na przedmiocie prawym klawiszem myszy pojawiało się menu z opcjami do wyboru, np. w przypadku broni jej rozładowanie z amunicji itp. W Fallout Tactics takie coś jest czy tego nie ma? Bo u mnie nic się nie dzieje po naciśnięciu RBM na przedmiocie :/ i nie wiem czy to normalne, czy to tylko tak u mnie. Gra jest w polskiej wersji 1.27. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Yes it's normal [jes its: normol] - tak to normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Szkoda, uprościli już grę przez zmianę z rpg na rts [no powiedzmy], resztę mogli zostawić bez zmian. Ale i tak gierka wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Szkoda, uprościli już grę przez zmianę z rpg na rts [no powiedzmy], resztę mogli zostawić bez zmian. Ale i tak gierka wymiata 1637247[/snapback] Z rpg na grę taktyczną już bardziej by pasowały. Od początku Fallout Tactics miał być grą taktyczną, a to jaka ona jest ja oceniam wysoko. Mi się ta gra podobała. Jest zbyt liniowa i zbyt krótka (raptem 20 misji) i te późniejsze misje wg. mnie straciły trochę klimacik. nie pasują trochę do Fallouta 1 i 2 (kto ukończył FT ten wie o co mi chodzi :?: :unsure: ), ale ogółem gra jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Gra rozwija skrzydla w multi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Z bratem i kuzynem gralismy na dwa kompy ;] Bardzooo mi sie podobalo, nie ma to jak pieknie rozstawic druzyne jako broniacy, i czekac na ruch przeciwnika. Najlepsze w multi bylo CtF, dwie bazy flagi, i niecierpliwosc, kto pierwszy wystawi dziubka <lol> Uwielbialem uzywac funkcji snake w polaczeniu z tym najlepszym shotgunem. Podejsc na 2m podniesc sie strzelic i opasc :D:D Chba sobie to zainstaluje... Kiedy FT2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Kiedy FT2 ? 1663083[/snapback] Najpierw wyjdzie Fallout 3, dopiero później być może Tactics. No to się trochę napalilem na multi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 www.fbn.prv.pl - zapraszam, tu sie ludzie umawiaja na multi w ft... ktos chetny to prosze wchodzic. Ostrzegam przed chamstwem. Sa klany rozne itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 i jest sedes ;b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A tak sie zapytam delikatnie, musze kupic orginala, bo kiedys mialem pozyczonego od kumpla... ? Musialbym sobie wszystko przypommniec, ale jaka potyczka z Crosisem by siadla ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Nie musisz miec oryginala. Baka nie jestem juz w sedesie, tylko w rev ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Mam pytanie....czy ktos zna moze adres stronki na ktorej jakis typ pisal jak podmieniac i robic wlasne obrazki (twarze) w fallout tactics.....jesli ktos ni ezna takiego linka to moze wie jak to zrobic i tu napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam takie pytanko, czy ktoś z was grał w moda do FT BOS: Awaken?, jeśli tak to był bym wdzięczny z opisu waszych wrażeń. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Podobno jest dobry. Zrobil go klan Awaken ;] http://fallout.cdprojekt.com/ - oficjalne polskie centtrum www.f-bn.prv.pl <----- to jakby ktos chcial po necie pograc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siup Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam mam maly problem :cry: Gdy uruchamiam gre i wlaczam np. Opcje , gre po singlu lub co innego wyskakuje mi error :? jest to jakis blad bos.exe (okienko takie jak do wysylania bledow do microsoftu) wie ktos co jest tego przyczyna ? Wymagania gry spelniam najnowszy patch wgrany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam,odgrzebuje temacik bo mam maly problem. Otóż jakiś czas temu jak gralem sobie w FT natrafilem na dodatkową lokację,gdzie byli dwaj mutanci,bracia Grimm.Pomoglem im,oni sobie poszli,ja zapisalem stan gry i kiedy udalem się na zielone pole w celu opuszczenia lokacji nic się nie stalo.Nie mogę iść dalej,a innych save'ów nie mam. Pomocy :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Siema ludzie. Zagrałbym z kimś via net, najlepiej przez GameSpy Arcade. Jest ktoś chętny? Jak tak to na PW albo GG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 www.fbn.prv.pl - zapraszam, tu sie ludzie umawiaja na multi w ft... ktos chetny to prosze wchodzic. Ostrzegam przed chamstwem. Sa klany rozne itp... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie widzę aby było tam za wiele osób ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Jest to jedna z moich ulubionych gier. :) Czy ktoś się orientuje, czy jakiś nowy mod wyszedł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...