Skocz do zawartości
monocyklista

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam qpilem sobie niedawno Fallouta Tactics [wiem że baaaardzo szybko to zrobiłem, ale mniejsza o to].

Interesuje mnie jedna rzecz: w poprzednich dwóch częściach było tak, że po otwarciu okna ekwipunku klikając na przedmiocie prawym klawiszem myszy pojawiało się menu z opcjami do wyboru, np. w przypadku broni jej rozładowanie z amunicji itp.

W Fallout Tactics takie coś jest czy tego nie ma?

Bo u mnie nic się nie dzieje po naciśnięciu RBM na przedmiocie :/ i nie wiem czy to normalne, czy to tylko tak u mnie. Gra jest w polskiej wersji 1.27.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, uprościli już grę przez zmianę z rpg na rts [no powiedzmy], resztę mogli zostawić bez zmian. Ale i tak gierka wymiata

1637247[/snapback]

Z rpg na grę taktyczną już bardziej by pasowały. Od początku Fallout Tactics miał być grą taktyczną, a to jaka ona jest ja oceniam wysoko. Mi się ta gra podobała. Jest zbyt liniowa i zbyt krótka (raptem 20 misji) i te późniejsze misje wg. mnie straciły trochę klimacik. nie pasują trochę do Fallouta 1 i 2 (kto ukończył FT ten wie o co mi chodzi :?: :unsure: ), ale ogółem gra jest ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z bratem i kuzynem gralismy na dwa kompy ;] Bardzooo mi sie podobalo, nie ma to jak pieknie rozstawic druzyne jako broniacy, i czekac na ruch przeciwnika. Najlepsze w multi bylo CtF, dwie bazy flagi, i niecierpliwosc, kto pierwszy wystawi dziubka <lol>

Uwielbialem uzywac funkcji snake w polaczeniu z tym najlepszym shotgunem. Podejsc na 2m podniesc sie strzelic i opasc :D:D

Chba sobie to zainstaluje...

Kiedy FT2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam maly problem :cry:

Gdy uruchamiam gre i wlaczam np. Opcje , gre po singlu lub co innego

wyskakuje mi error :?

jest to jakis blad

bos.exe

(okienko takie jak do wysylania bledow do microsoftu)

wie ktos co jest tego przyczyna ?

Wymagania gry spelniam

najnowszy patch wgrany :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,odgrzebuje temacik bo mam maly problem.

Otóż jakiś czas temu jak gralem sobie w FT natrafilem na dodatkową lokację,gdzie byli dwaj mutanci,bracia Grimm.Pomoglem im,oni sobie poszli,ja zapisalem stan gry i kiedy udalem się na zielone pole w celu opuszczenia lokacji nic się nie stalo.Nie mogę iść dalej,a innych save'ów nie mam.

Pomocy :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.fbn.prv.pl - zapraszam, tu sie ludzie umawiaja na multi w ft... ktos chetny to prosze wchodzic. Ostrzegam przed chamstwem. Sa klany rozne itp...

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi