Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Znaczy jak? :> <a href="c:\windows... ? ;] 1649953[/snapback] bez jaj ;p sciezki wzgledne do pliku, w ktorym piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Lepiej odrazu powiedzcie ile kosztuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 A to mnie nie interesi specjalnie, bo ja nie robie w tym prywatnie, wiec w domu go nie potrzebuje :) Zreszta powinien sie pojawic niedlugo u mnie na uczelni w ramach MSDNAA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Nie działa pod linuksem :> Propo ścieżek - to spytałem ponieważ, jakiś edytor ms właśnie tak wstawiał. Chyba jakiś stary frontpage :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 heh, frontpage to w ogole jest inna dzialka i nie ma tego co porownywac do niczego, bo to bez sensu.. :) chociaz musze przyznac, ze najgorszy to on nie jest.. Word generuje znacznie gorszy kod (MS)HTML niz FP :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 huh :> Ja nie byłbym pewien czy to w ogóle jest html ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...