Radzio1980 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witajcie panowie. Chciałbym dolączyć do grona waszych zwolenników nastepnej częśći tej gry lecz narazie fascynuje sie poprzednią. Powiem szczerze że jestem zafascynowany grą ale nie az tak bym gral non stop ale ogólnie fajna gra. Teraz konkretnie. Gdzie mogę kupic tą grę, tzn. ostatnią serję która wyszła. Pomóżcie jak możecie. :) Pzodrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) ...możesz na przykład ściągnąć demo ze strony producenta, a potem kupić do niego kod, który odblokuje pełną wersję... Jest też podobno edycja pudełkowa, ale nie wiem, czy u nas do dostania... Edytowane 17 Stycznia 2006 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 siemka wie ktos jak mozna wlaczyc sterowanie myszka, w opcjach nie moge zmienic z "keyboard only" na mouse czy cos w tym stylu - to bardzo ulatwia kierowanie truckiem :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Siemka. Może mi ktoś powiedzieć co jest głównym celem tej gry? To znaczy co zrobić żeby ją przejść. Mam zatrudnionych ok. 10 kierowców, wszystkie upy ciężarówek są odkryte i co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Chudy_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ktora czesc jest 18 Wos jest najnowsza, i jak sei kolejne nazywaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Mój kolega kupił tą grę i nie miał żadnego kodu. Czy to nie dziwne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Jest też podobno edycja pudełkowa, ale nie wiem, czy u nas do dostania...Jasne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Czy w tej grze można dorobić jakoś radio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...