blackangel Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Czy jest możliwe aby przez rzekome złe zamontowanie tego na Athlonie 2500+ Barton podobno na odwrót uległu spaleniu procek i płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Tak. Krzywo zalozony :arrow: zwarcie, radiator nieprzylegajacy do rdzenia i masz szary dym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Tak. Krzywo zalozony :arrow: zwarcie, radiator nieprzylegajacy do rdzenia i masz szary dym. 1638411[/snapback] w serwisie mi twierdzą że był a odwrót założony i 2 nóżki miały zwarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 wydaje mi sie ze przy zwarciu powinien komp nie wstac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Hmm... Jak był złą stroną założony to możliwe, że zrobiło sie zwarcie i nara (jedna strona mogła przewodzić prąd, druga nie) A tak przy okazji - czy da sie założyć coppershima na celerona copperminea? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 ja jak mialem drobne problemy z kompem (nie wiedzialem czy shim nie powoduje zwarcia) to probowalem go zakladac na wszystkie mozliwe sposoby i nic sie nie dzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 No tak ale inną sprawą jest to że to było montowane ponad 2 tyg temu dodam że po burzy w wyniku której pare kompów w sieci poszło się paś ale w tym tylko sieciówka poszła. I co tak nagle się zwarcie zrobiło?? Jakoś w to nie wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...