mkl Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Mniam... Szczegolnie o smaku Poziomkowym/Truskawkowym/Malinowym ;] Wlasnie malinowy skonczylem, normalnie te jogruty sa zdrowe i pyszne tylko klopot, ze szybko sie koncza... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 chcesz jogurtu z ruchomego wafla, z malinką ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 ale nie no, taki jogurcik dobra rzecz, np. po kolacji można sobie zjeść/wypić taki pół litrowy pojemnik i jest sie najedzony, ja raz miałem akcje że na jogurtach leciałem przez 2 tygodnie na jogurtach w formie kolacji, mniami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Pij jogurt będziesz wielki ja sobie sam jogurt robie , nleko + truskawki mniam mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 a ja myślałem ze koktajl to sie nazywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 a ja myślałem ze koktajl to sie nazywa :D 1642614[/snapback] To jest taki odłam koktajlu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Milko maślanka ;] :D MARIOSKARPA też tak myślałem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 drogie jak pierun te danonki ze 2 zupy chmielne mam za te $ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) milko maślanka truskawkowa syci :] ale i tak warka jasna rządzi B) Edytowane 12 Września 2005 przez zamot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...