Skocz do zawartości
tanx

Gdzie Mam Zakłdać Tematy Bo Ja Już Sam Nie Wiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko gdzie mam zakładać tematy bo czasami to mysle ze mnie c**j strzeli, jak mi ciagle blokujecie.............

np. mam problem niewiuelki z moim 6800 gt zakłdam nowy temat w dziale nvidia, temat zostaje od razu zablokwowany gdyz jak moderatorzy sie podniecaja jest temat przylepiony o 6800 gt/ultra. TEMAT MA 110 STRON I SKAD MAM WIEDIZEC CZY EJST W NIM ODPOWIEDZ NA MOJE DROBNE PYTANKO....... Pusze wiec nowy post w dziale 6800gt/ultra i po 1h mój post zostaje usuniety, gdyz byl NIE NA TEMAT, co mam w takim razie robic?? GDZIE MAM ZALOZYC PYTANIE W SPRAWEI MOJEGO 6800GT??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanko gdzie mam zakładać tematy bo czasami to mysle ze mnie c**j strzeli, jak mi ciagle blokujecie.............

np. mam problem niewiuelki z moim 6800 gt zakłdam nowy temat w dziale nvidia, temat zostaje od razu zablokwowany gdyz jak moderatorzy sie podniecaja jest temat przylepiony o 6800 gt/ultra. TEMAT MA 110 STRON I SKAD MAM WIEDIZEC CZY EJST W NIM ODPOWIEDZ NA MOJE DROBNE PYTANKO....... Pusze wiec nowy post w dziale 6800gt/ultra i po 1h mój post zostaje usuniety, gdyz byl NIE NA TEMAT, co mam w takim razie robic?? GDZIE MAM ZALOZYC PYTANIE W SPRAWEI MOJEGO 6800GT??

1643345[/snapback]

Czytać się nie chce? A wiesz co nas to obchodzi? Mniej niż nic. Ja czytałem top o NF7 który miał200 stron i przezyłem...nie chce Ci się :arrow: Idź się pobaw cyckiem. Czemu topici zostają zamykane? Bo właśnie przez takich jak TY forum rozrasta się do takich rozmiarów jakie tej chwili posida.

I to byłoby na tyle. Ten temat też zostanie zablokowany/usunięty/przenieisony!.

Dziękuję za uwage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny urazony, co to nie moze sie dogadac na pw, gg, tylko od razu zaklada temat na forum o swoim problemie, jak to jest zle traktowany na forum.

Jesli masz temat o tej karcie i jest on tak duzy, to zapewne jest tam odpowiedz. Niewiem czy wiesz, ale na dole strony mozesz wpisac "slowo klucz" i skorzystac z opcji "przeszukuj temat". Jesli dobrze bedziesz szukal, to uda Ci sie znalezc odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, widzę na razie DaRoN popisał się bardzo wysoką kultura osobistą i swoim wychowaniem, dawaj dalej chłopie pokarz co potrafisz, wyrzuć z siebie całą swoją kulturę jaką z domu wynisłeś......................

No dobra po 1. W temacie o 6800gt/ultra n ie ma mowy o karcie produkcji MSI, po 2 nic nie ma czemu na mojej karcie mam tylko 10 500pkt w 3dmarku o3...................

do mojego tematu na innym forum(gdzie przynajmniej się ludzie liczą z innymi, nie ma takiego hamstwa jak tu.............................)

http://forum.oc-serwis.pl/index.php?act=ST...st=0#entry94193

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tu jest "hamstwo" :blink: a na tamtym forum "hamstwa" nie ma, to co Cię jeszcze trzyma na tym forum :?: Idź na tamto forum. Wszak nikt Cię tu nie trzyma na siłę.

Do tego popisujesz się brakiem znajomości ortografii i brakiem znajomości regulaminu.

Temat LOCKED, bo i tak z niego nic już nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...