madmans Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam Chciałbym przestawić monitor z 85 Hz na 100 Hz, ale nie mogę bo nie mam przestawionego monitora. Jak to zrobić ?? Mam monitor: Philips Brilliance 109p4 Dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 prawy click na pulpit>właściwości > zaawansowane>monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmans Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ale chodzi jak przestawić sam monitor Bo jak włączam 100 Hz to się wyłącza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 To znaczy że nie jest przystosowany do pracy z taką częstotliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 czyli jednym słowem nie da sie... to tak jakby zmuszać malucha żeby jechał 200km/h :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...