--Noe-- Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Siemka. Moje podstawowe pytanie: Czy Dysk SATAII wchodzi na normalne wejście SATA na Płycie Głównej czy też trzeba mieć przystosowaną płytke do SATAII?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Będzie chodził normalnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Noe-- Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Czyli jak SATA II CZY SATA I?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Czyli jak SATA II CZY SATA I?? 1648757[/snapback] Dysk SATA1 lub SATA2 wejdzie w złącze i SATA2 i SATA1 (każde koŃpatybilne z każdym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Czyli taki dysk http://www.proline.pl/shop.php?prodid=57445f5744313230304a53 z SATA II bedzie chodzil na plycie z kontrolerem SATA I?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Tak będzie chodził. SATAII jest kompatybilne z SATAI czyli spokojnie podłączysz jedno pod drugie i będzie działało. Patologicznie mogę wytłumaczyć tak: Dysk ATA100 chodzi na kontrolerze ATA133 Oraz na odwrót Dysk ATA133 chodzi na kontrolerze ATA100 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ja się z tym nie zgodze. z tego co pisał PioMX dysk Seagate 160 GB Barracuda 7200.9 (8MB, Serial ATA II) nie współpracuje z abitem is7-e na którym jest sata 1 Przed ostatni post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Przed ostatni post[OT] to 'przed ostatni post' to niezbyt dobry pomysl, bo juz jest dopisanych kilka postow i nic nie wiadomo. Kazdy post ma z prawej strony 'Post #xx', wystarczy kliknac na niego i dostaniesz linka DOKLADNIE do tego posta ktorego chcesz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 chodziło mi o przed ostatni post na tej stronie ale ja wolisz specjalnie dla ciebie Post 59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...