kuchar1 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Czy można gdzieś dostać samą zapinkę do tego coolera??? Z wiadomych przyczyn musiałem przyciąć orginalną na Socket A. Teraz przeiadam się na S949 i chciałbym wykorzystać cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 doklej sobie poksylina albo czyms takim taka blaszke:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Pisz do dicotechu - oni sa przedstawicielem ZALMANA na Polske, moze beda mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Pisz do dicotechu - oni sa przedstawicielem ZALMANA na Polske, moze beda mieli. 1651328[/snapback] Zrób jak kolega napisał :D Ja też miałem podobny problem jak ty, napisałem na gg do discotechu i koledzy byli tak wspaniałomyślni, że wysłali mi zapinkę za friko, nawet nie zapłaciłem za przesyłkę (a był to już okres po gwarancji) :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar1 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Dzięki Panowie za info. Już piszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...