Gość Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Yo A mianowicie szukam jakiegoś dobrego emulatora Nintendo 64 ponieważ chce sobie popykać w Mario 64 obecnie używam Project 64 (podobno najlebszy) ale dziwięk mi się kaszani (a tego nie lubie :lol:) albo jeżeli nie emulator to jakiś dobry plugin dzwiękowy, aha czy zacie jakiś dobry plugin garficzny tyle że pod Open GL Za odpowiedzi z gór THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja używam emulatora o nazwie "Corn". Sysko fanie chodzi i nic sie niekrzani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Patrzac na twoja konfiguracje i biorac pod uwage, ze chcesz grac w Mario sugeruje UltraHLE. Oczywiscie musisz rowniez sciagnac glide wraper tutaj. Jezeli nadal masz problemy sprobuj 1964. Tak z ciekawosci, co masz na mysli kiedy twierdzisz, ze dzwiek ci sie "kaszani"? Box "synch sound with video" masz tykniety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Właśnie - możecie wrzucić linka do Super Mario 64 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Oczywiscie UltraHLE. A ROM'y najlepiej na DC szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a jak znajde, to wrzooce wam na ftp mialem cala plyte romow na n64, zara poshookam...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 stare dobre czasy wracaja :) C64... ile ja sie na tym nagralem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Neo_x nie chce cie denerowac ;P N64 !=C64 ;P naprawde wydaje mi sie ze Nintendo jest wprawdzie tylko kilkatysiecy razy szybsze ale to i tak nie problem dla PCta ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Neo_x nie chce cie denerowac ;P N64 !=C64 ;P naprawde wydaje mi sie ze Nintendo jest wprawdzie tylko kilkatysiecy razy szybsze ale to i tak nie problem dla PCta ;P ups....... sory zle spojrzalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a jak znajde, to wrzooce wam na ftp mialem cala plyte romow na n64, zara poshookam......I jak??? Znalazłeś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...