Skocz do zawartości
sebasw

Windows Xp Home Ang. Na Polski ?

Rekomendowane odpowiedzi

Coś czytałem o MUI, że podobno potrafi takie cuda, ale....

skąd to wziąć ? jak zainstalować ?

mam w jednym z laptopów angielsko języcznego windowsa XP Home. Chce go przerobić na polski.

Czy to jest możliwe, bez kupowania nowego windowsa - polskiego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie pisze w w war. licencji, że nie mogę zmienić jeżyka interfejsu ???????????????????????????????????????

1653888[/snapback]

nie krzycz, poprostu mówie jak sprawa wygląda ponieważ kiedyś dzwoniłem do microsoftu z takim zapytaniem

jak Ci lata to czy bedziesz miał system legal czy nie to sobie zmieniaj nawet na japoński :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojej, skoro nie pisze, ze moge tzn. ze nie moge ? to jakas chora koncepcja i napewno nie zdrowa :)

kucyk: jakbym "krzyczal" to byloby napisane duzymi literami, nieprawdaz ?

nie dopuszczam piractwa i nie moge miec nic nielegalnego na zadnym swoim PC.

No wlasnie pisz, ze MUI obsluguje wiele systemow, wsrod nich nie ma wyszczegolnionego Home.

Czy Microsoft polski dal na papierze jakies potwierdzenie, ze zmiana jezyka to nielegalne dzialanie zgodnie z jakims art. / paragrafem licencji ?

bo wertuje wszystkie dok. i nie moge nic jednoznacznego n/t znalezc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi