Gość Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Nie mogę normalnie pisać bezokoliczników! Po wciśnięciu RALT (prawy ALT) + C litera "ć" nie pojawia się :/ po wciśnięciu RALT+SHIFT+C litera "Ć" się pojawia! Za to po wciśnięciu LALT+134 (lewy alt, cyfry na numerycznej) litera "ć" pojawia się! W skrócie: nie działa jedynie kombinacja RALT+C, nie wiem dlaczego. Ma ktoś jakieś pomysły? System XP Pro, ustawienia klawiatury: Polski programisty. Klawiatura nie jest nowa. Pomocy! EDIT: Okazało się, że niektóre programy reagują na RALT tak, jakby to był CTRL! :unsure: Edytowane 17 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 To znalazłeś rozwiązanie problemu :>? (poszukaj w hot keys w sterach od ati). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Asus Radeon X800XL 256/256a dokładniej dlatego "CATALYST Control Center" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Faktycznie, zdezaktywowałem to coś w Ati CC no i zaczęło działać. W życiu bym na to nie wpadł, dzięki xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...