janio Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 gdybyś miał jakieś konto w banku to bym ci przelał zeta :P Powiedz babci że na nowe kredki potrzbujesz i problem z głowy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) :mur: nie pożyczy pytałem :blink: dałem adres to wyślij :blink: A najlepiej to paste prześlij :blink: Edytowane 19 Września 2005 przez RONIN3579 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ronin ten topic robi sie glupi, zeby nie mieć skąd skombinować na paste kilku zeta to już paranoja :blink: Poczekaj aż sama wpadnie jakaś kasa, bo wątpie żeby ci ktoś coś dał bo w tym kraju nic nie ma za darmo :( A co do wysyłki to więcej by kosztowała przesyłka niż ta cała pasta jest warta. Tyle zachodu o zdziebke pasty... Quo Vadis świecie ... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Jesteś jasnowidzen czy co??? :blink: Właśnie dostałem 10 zł od dziadka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No i widziesz, cała historia zakończyła się happy endem i twój problem został rozwiązany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No i widziesz, cała historia zakończyła się happy endem i twój problem został rozwiązany :D 1657729[/snapback] No jak pieknie. Jak ja lubie szczesliwe zakonczenia :D Juz prawie sie rozpłakałem bo myslałem ze ronin skoczy z mostu w rozpaczy za brtakiem pasty :lol: A tak w zasadzie to zeta za paste to juz nawet mgłes chodic uylicą i psatrzec pod nogi......... Swoja droga pomysł z fotelami i pralką zły nie jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Jak facet od WC mi nie prześle to go chyba... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jak wc przesłał to i paste prześle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Jutro albo po jutrze przyjdzie :D :D :D Edytowane 20 Września 2005 przez RONIN3579 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 I tak szczęśliwie kończy się historia "Jak to wydałem 200 zł na WC i nie miałem 5 zł na paste. Może wyżebram na forum..." Świetny topic :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Proponuje przenosiny na oślą, albo przyklejenie - jako poradnik - "jak zdobyć troche grosza w beznadziejnych sytuacjach" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Proponuję iść na dwór i poszukać na trawniku jamniczego boba. Tylko musi być jeszcze ciepły. :mur:LOL wielkie LOL, dawno sie tak nie uśmiałem!Mało co a bym z krzesąła spadł :D Dziekówa za umileni mi wieczoru takim tekstem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Buhahaha ten post jest zaj....... trzeba bylo jakiegos dzieciaka w szkole zaczepic "DAWAJ KASE, ALBO SKLEPIE CI MASKE :P" i po sprawie kazdy gowniarz przyniesie ci chociaz z 5 zeta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 LINK :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 1659532[/snapback] No dobra to od dzisiaj tylko pasta do zębów na proca! Nic innego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale tylko i wyłącznie miętowa :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 od kolegi słyszałem że pasta do zębów :blink: os się zachwycał że niby świetna jest... ale heh.. mi brak odwagi by ztestować... a różnica w moim przypadku po między titanem srebrnym a AC to było rzędy 8-9C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 i oczywicie colgate total ochrona przez 12 godzin :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 od kolegi słyszałem że pasta do zębów :blink: os się zachwycał że niby świetna jest... ale heh.. mi brak odwagi by ztestować... a różnica w moim przypadku po między titanem srebrnym a AC to było rzędy 8-9C 1659987[/snapback] przeca to zaraz wyschnie i sie wykruszy i tyle z tego bedzie - chyba zę bedzie to colgate total ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 najlepszy bylby listek wykonany w technologi nano z diamentu, tyle tylko ze odpromiennik ciepla (mowiac ogolnie) musialby byc na stale zamontowany w labolatorium tak zeby wsio przylegalo mniej wiecej co do ilustam 1 warstw atomowych procka/diamentu/odpromiennika;] wtedy to jakos by dzialalo:P inna sprawa jest material odpromiennika ( BTW. powinni jakis dobry tani kompozyt wymyslec) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 najlepszy bylby listek wykonany w technologi nano z diamentu, tyle tylko ze odpromiennik ciepla (mowiac ogolnie) musialby byc na stale zamontowany w labolatorium tak zeby wsio przylegalo mniej wiecej co do ilustam 1 warstw atomowych procka/diamentu/odpromiennika;] wtedy to jakos by dzialalo:P inna sprawa jest material odpromiennika ( BTW. powinni jakis dobry tani kompozyt wymyslec) ;] 1660049[/snapback] My tu o paście a ty o diamentach ;) Ronin nie miał skąd zeta skręcić a tu by nagle wytrzasnął kase na jakiś nano diament ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Facet od WC`ta jeszcze nie wysłał!!!! :blink: A miało być we wtorek!!!!! ( NAJPUZNIEJ!!) :blink: Napisałem mu, że jak jutro nie dostane to kupuje oś innego... :blink: Teraz szukam jakiegoś fajnego WC`ta... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A możesz przybliżyć dokładniej kto gdzie i jak nie wysłał?? i co konkretnie to miało być?? Bo zdaje się temat trochę inny aktualnie jest poruszany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Dokładnie mi się nie chce sprawdzac :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Dokładnie mi się nie chce sprawdzac :blink: 1660984[/snapback] A co liczysz ze inni za ciebie sprawdzą ? Troche chęci i wspólpracy, bo samo sie nie zrobi :D A fajnego WC'ta to znajdziesz w parku miejskim, albo na dworcu, lub w pociągu. Polecam Toi Toi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ten topic jest NIESAMOWITY :lol2: juz dawno sie tak nie usmialem :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A zaczęło się od niewinnej pasty ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) A właściwie od braku pieniędzy i pomysłu na paste domowej roboty :blink: Edytowane 21 Września 2005 przez RONIN3579 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 "Kończ Waść wstydu oszczędz..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...