jonzi Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Gra ktoś z forum w to? Dziś się zaczeło, fajnie się zapowiada, ale wkurza mnie, że czasem gra się poprostu wiesza i trzeba zaczynać od nowa. Też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 eee?? a WTF is this?? moglbys cosik wiecej napiasc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 racja, http://www.nokia.com/20lives wcielasz się w życie 20 różnych postaci (każdego dnia inna) i znajdujesz się w różnych sytuacjach, z których musisz wybrnąć, aby osiągnąć zadany cel. Dziś np. miałem postać aktorki, która musiała zdobyć rolę w jakimśtam filmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No niestety sa ziwszki... Juz mam 2 po rozpoczeciu gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No niestety sa ziwszki... Juz mam 2 po rozpoczeciu gry.. 1658021[/snapback] to "troche" utrudnia, do tego napisali, żeby zainstalować flash player 7, a nie 8, ale to g***o daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 u mnie pod firefoxem wszystko działa dobrze ;] pierwszy dzień niestety przegrany :( ale w sumie ciekawa giera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 oja... Zabraklo mi 4 sek do wykonania zadania... Heh lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ja bylem wlasnie ptrezenterem ;) kurde po piwie nie idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Już po północy, a jeszcze nie dostałem nowego życia:) ----------------------- z tego co się dowiedziałem, to przeglądarka nie ma znaczenia... zainstalowanie flash playera 7 też nie wiele daje. Za to gra z rana pomaga, dziś przeszedłem przed 10 i ani jednego zwisu. Edytowane 20 Września 2005 przez jonzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sconosciuta Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Tez zaczełam w to grac, udało mi sie wczoraj przezyc zycie technika muzycznego z powodzeniem.Niestety, gram w cos takiego pierwszy raz, w regulaminie pisza o stworzeniu kreatywnego sluganu-problem w tym , ze nie mam pojecia gdzie to napisac....a moze odpowiedziec na ich sam.Pomozcie mi jesli wiecie o co chodzi.Zycze wszystkim powodzenia w grze , super zabawa jesli nawet nie wpadnie zadna nagroda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sconosciuta Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 "napisac....a moze odpowiedziec na ich sam."-co za sierota ze mnie:(...sms mialo byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Chodzi o to, że w niektórych postaciach, podczas misji, otwiera się ramka i musisz coś wpisać. Ja już miałem 3 życia, ale tylko w dwóch z nich trzeba było napisać coś w ramce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...