Hikari Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam, Mam do Was szybkie pytanie. Zainstalowalem sobie Microsoft Viste na druga partyce, ale po paru dniach mi sie znudzila (na C siedzi XP). Jak mam teraz wywalic drugi system, zeby nie bylo tego menu startowego? Podmianka boot.ini na stary raczej nic nie da. Poza tym najpierw pojawia sie menu z Longhorna, a po wyborze XP, pojawia sie jeszcze raz menu, ale tym razem z XP'ka. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Z CD z konsoli XP FIXMBR i FIXBOOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor_soft Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Albo uruchom WinXP, start->uruchom->msconfig i przeedytuj boot.ini. Wgranie starego nic nie da, bo i tak się nie zapisze w boot-sektorach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hikari Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) FIXMBR + FIXBOOT + wgranie starego Boot.ini i wszystko smiga po staremu. Dzieki! Edytowane 22 Września 2005 przez Hikari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...