dexxter Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam! Nadchodzi jesien i chlodniejsze dni. Mieszkam w bloku i z racji tego, ze jak juz wczesniej wspomnialem nadchodza chlodniejsze dni, bo przecie mamy juz prawie jesien dupsko mi ostatnio strasznie marznie. Systuacja na pozor blacha, ale ile w tym radosci :) Jak wspomnialem w moim mieszkaniu okienka powinny juz dawno byc wymienione, co mnie strasznie denerwuje, ale mojemu komputerkowi zrobilo to dobrze ;) Temeperaturka na procku spadla ostatnimi czasy o jakies 3-4* w idle i o jakies 6-7 w stressie. Pozostale temperaturki, lacznie z hdd tez tak jakby nizsze. Wiec cala pleta tego glupiego posta jest taka, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Jak bedzie zima wystawiam kompa na zewnatrz i robie Xtreem OC :P ciekawe jak mi wyjdzie. Moze ktos ma jakies doswiadczenia. Pozdrawiam wszystkich forumiczow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A u mnie komp stoi prawie obok kaloryfera więc nie będzie tak dobrze :( PS. Jeszcze nie zaczeli grzać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodpaint Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A u mnie komp stoi prawie obok kaloryfera więc nie będzie tak dobrze :( PS. Jeszcze nie zaczeli grzać :P 1660385[/snapback] U mnie stoi 1 metr od kaloryfera, zmieniam niedługo wiatracek bo się boje, teraz mam w tzw. przez Was "stresie" 70 stopni Celsjusza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 No to nieźle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...