Barty Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Posiadam Be-quiet Bqt P4-520w i moge go zamienic 1:1 na nastepujace modele: 1. ThermalTake Silent PurePower 680W ATX2.0 EPS APFC SLI READY http://www.4max.pl/default.asp?g=114&gg=38&produkt=1462 2. AeroCool Turbine Power 550W P5 http://www.4max.pl/default.asp?g=114&gg=38&produkt=1577 3. SilverStone ZEUS 520W Active PFC ATX2.0 http://www.4max.pl/default.asp?g=114&gg=38&produkt=1324 4. Sharkoon SilentStorm 535W APFC ATX2.0 SLI READY http://www.4max.pl/default.asp?g=114&gg=38&produkt=1742 5. ThermalTake Silent PurePower TWV APFC 500W Dual PCI-Express http://www.4max.pl/default.asp?g=114&gg=38&produkt=1708 6. TAGAN TG480-U01 480W BOX 7. TAGAN TG480-U22 480W BOX Bardzo zalezy mi na ciszy oraz zapasie mocy, sprzet mam taki jak w podpisie. Chce zamienic, bo ten Be-quiet jest wyraznie slyszalny w nocy, oraz nie posiada zgodnosci z ATX 2.0 W nowym tescie Benito byly tylko Tagany z tych modeli, a nie wypadly najlepiej szczegolnie seria -U22, wiec nie wiem na co sie zdecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Posiadam Be-quiet Bqt P4-520w i moge go zamienic 1:1 na nastepujace modele: 1. ThermalTake Silent PurePower 680W ATX2.0 EPS APFC SLI READY 1662644[/snapback] Na twoim miejscu brałbym nr 4. Edytowane 22 Września 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 a moglbys to jakos umotywowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) a moglbys to jakos umotywowac? 1662824[/snapback] Ten Sharkoon, z tego co pamietam, jest robiony przez producenta zasilaczy Enermax, czyli jedne z najlepszych zasilaczy dlatego bym go wziąl. Edytowane 23 Września 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 i co ludziska, tylko jeden jedyny mieciop wie co wybrac ewentualnie? dajcie jakies sugestie, w sieci nie ma za bardzo info o tym sharkoonie, cos po niemiecku ale ja nifersztejen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Jak zrobię test tych Sharkoonów na www.mod-planet.com to coś o nich powiem. Co do Enermaxa to prawda że je robi i na razie tylko tyle. Wkrótce więcej. Co do pozostałych zasiłek Tagan 480-U01. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 kiedy jakas przyblizona data tego testu? moze byc wczesna beta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Test powinien być za około 2 tygodnie. Na razie wczoraj nocą odpalilem kompa po awarii płyty głównej. Niestety abit zabrał również radka 9800 do grobu. Kto mi zasponsoruje grafikę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 1. NIE 2. Bardzo sprawny i ciekawy wygląd 3. Jeszcze nie miałem go w ręku 4. Testuje go Benito, podobno sprawny lecz nie mogę się wypowiadać. 5. NIE 6. Bardzo sprawny i lider ciszy (Polecam). 7. Eee o tym już dużo pisałem jak skiepścił się Tagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 No i po testach. Sharkoona mogę z czystym sumieniem polecić. Znakomite +12v by Enermax, CHociaż cichy nie będzie. Jak chcesz cicho, to dalej TG 480 -U01. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dzieki za info. nie moge znalezc tego artykulu na www.mod-planet.com, daj linka prosze. zasilke juz zmienilem na tego sharkoona. jest ciszej niz przedtem z bequiet. do zamkniecia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dzieki za info. nie moge znalezc tego artykulu na www.mod-planet.com, daj linka prosze. zasilke juz zmienilem na tego sharkoona. jest ciszej niz przedtem z bequiet. do zamkniecia ;) 1687129[/snapback] To fajnie, mozesz sie tez pochwalic twoimi wrazeniami z uzytkowania tego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...