cZuB3k Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam, to bedzie moj 1 na tym forum, witam wszystkich serdecznie. Zaczynam od problemu, jaki mnie napotkał. Kupuje DFI NF4 LAn Party SLI-DR + AMD Athlon 64 3000+, teraz mam pytanie odnosnie ramu, poniewaz chcialbym kupic kosci geila 2x512 DDR 550, jednak nie wiem, czy sie oplaca, bo sa o wiele drozsze od 500, a i tak zaden procek nie poleci tyle. To jest 1 problem, drugi to troche glupi, ale czy oplaca bardziej sie kupic te szybsze 512, czy moze 2x1gb, ale DDR 400 ? Z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje, ze nie jest to spam, z wyszukiwarki skorzystalem, jednak nie widzialem podobnego pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam Proponuje na poczatek zapoznac sie z regulaminem i poszczegulnymi dzialami forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja mysle, ze zawsze lepiej miec wiecej ramu np. tego DDR 400, ktory mozna np. na 480MHz pusicic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...