bruce Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 www.jackass.prv.pl moze znacie, moze nie :P sciagajcie filmy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Spox wlasnie ostatnio szukalem takiej stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 JACKASS RULEZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja juz od dawna mam te filmiki, sa spox.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja też tą stronę wyczaiłem już dawno a filmiki są odjadowe !!! Jackass Power !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w pałe buhaha wali ! 8O wczoraj miałem 703 postów a jak napisałem tego to dopiero mam 703 ! 8O buhahaha... co to ma być ?!? :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wali ! 8O wczoraj miałem 703 postów a jak napisałem tego to dopiero mam 703 ! 8O buhahaha... co to ma być ?!? :D ...pewnie reed cie nie loobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w penis co sie mnie czepiasz ? 8O wypraszam sobie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 www.jackass.prv.pl moze znacie, moze nie :P sciagajcie filmy :P Ten z monitorem jest niezły :lol: Ale jak zobaczyłem "malucha" na śniegu, to mi się przypomniała poprzednia zima, jak jechałem na letnich oponach do szkoły :lol: :lol: ale była jazda, ale lepiej było, jak wszędzie był lód - nie mogłem nawet dojść do samochodu, a już nie mówie jak się jechało :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 A mi się to średnio podobało....Dobry motyw jest z telefonem hehehehe...... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w penis ... a kto zmienił ch***a na penis ?!? :lol: buhahahaha... co to wogóle ma być ?!? a może grzesio dostał się do władzy i shaleje 8O ? :wink: a może św.mikołaj ? :lol: buuhahaha hehehehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w penis co sie mnie czepiasz ? 8O wypraszam sobie :? joke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w penis ... a kto zmienił ch***a na penis ?!? :lol: buhahahaha... co to wogóle ma być ?!? a może grzesio dostał się do władzy i shaleje 8O ? :wink: a może św.mikołaj ? :lol: buuhahaha hehehehehe... Na forum obowiazuje jako taka qltoora Nie wolno uzywac wyrazow powszechnie uwazanych za obrazliwe, zwlaszcza takie jak ten na ch Zadzialala cenzura, to normalne. Prosze cie tez , i innych userow o nieuzywanie takowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w penis ... a kto zmienił ch***a na penis ?!? :lol: buhahahaha... co to wogóle ma być ?!? a może grzesio dostał się do władzy i shaleje 8O ? :wink: a może św.mikołaj ? :lol: buuhahaha hehehehehe... Na forum obowiazuje jako taka qltoora Nie wolno uzywac wyrazow powszechnie uwazanych za obrazliwe, zwlaszcza takie jak ten na ch Zadzialala cenzura, to normalne. Prosze cie tez , i innych userow o nieuzywanie takowych sork za przekleństwa ale coś zkonsumowało moje posty buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w pałe buhaha wali ! 8O wczoraj miałem 703 postów a jak napisałem tego to dopiero mam 703 ! 8O buhahaha... co to ma być ?!? :D ... a tak może być reed ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ot: ktoś tu w pałe buhaha wali ! 8O wczoraj miałem 703 postów a jak napisałem tego to dopiero mam 703 ! 8O buhahaha... co to ma być ?!? :D ... a tak może być reed ? Spox metal mozna sobie ulzyc, ale zawsze z zachowaniem umiaru 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 dokladnie to juz 2 raz kiedy zgadzam sie z meineleJ XP trzcina ... oj kruchy jest czlowiek mimo wszystko cudownie pozdrowienia dla tegoz moderatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...