Skocz do zawartości
prezes

Sting <orange>

Rekomendowane odpowiedzi

Był ktoś, ja byłem i powiem ze to zwykla masowka i tyle, słaby kontakt z publicznoscia, co my nie znamy angielskiego??? za malo mowil moim zdaniem:) a publika nie tanczyła nie wczula sie nie było klimatu lipa:(

Edytowane przez prezes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagłośnienie było zwalone jak ta lala. Nie dość, że głośnik 'pierdział' to były wahania mocy i ktoś się cały czas bawił w regulację tonów. Generalnie, przynajmniej na początku nie można było zrozumieć co śpiewa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naglosnienie bylo zwalone jak spiewala Kayah - na Stingu juz bylo pierwszorzednie, bas ladny, ale nie dudniacy, spokojnie mozna bylo wychwycic partie gitary basowej (prawa strona, stalem blisko glosnikow przy drugim telebimie, tym dalej od sceny).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O dziwo wybral dosc ambitny repertuar, wiekszosc koncertu to byly raczej malo znane utwory - nawet jeden kawalek Beatlesow (notabene tez bardzo malo znany).

Nie zabraklo oczywiscie Roxanne, Desert Rose, Fields Of Gold i niesamowitego moim zdaniem Fragile (na drugim bisie) - z najslyniejszych hitow zabraklo Englishman In New York.

Bardzo podobalo mi sie, ze czesto "sklejal" utwory - jeden przechodzil plynnie w drugi, bez zadnych przerw.

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to bardzo mnie zdziwił zerowy niemal kontakt Stinga z publicznością. 'Walił' jedną piosenkę za drugą bez przerwy - tak jakby chciał odbębnić robotę i iść spać - a mimo wszystko od takiej gwiazdy się więcej wymaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi