benny123 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Mam taki problem: Mam DX 9.0B i chce zainstalowac DX 9.0C gdy uruchamiam instalator i klikam dalej pojawia mi sie od razu komunikat ze DX zostal zainstalowany ?! Dxdiag wykrywa 9.0B a ja nie moge zainstalowac 9.0C HEEEEEELLLLLPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 duzo masz tych problemow <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Miałem taki problem i ... trzeba się pozbyć starego DirectX: a) DirectX Uninstaller (czy jakoś podobnie - był o tym topik) + RegCleaner B) tryb awaryjny, potem DXDIAG -> lista plików i usunięcie ręczne wszystkich, a potem RegCleaner (UWAGA: nie próbowałem - może się skończyć uszkodzeniem systemu) c) format c:, instalka systemu od nowa W moim przypadku skończyło się na formacie, bo opcja A nie chciała działać (sam programik), natomiast B wydała się zbyt czasochłonna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...