remiky@ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Chciałbym przprowadzić taką mini sąde na temat ,,Do czego najczęściej są wykorzystywane komputery?". Prosze o normalne odpowiedzi z uzasadnieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 To może byś dodał jakąś sodę co, żeby każdy mógł zagłosować!! Dla mnie komputer to jest podstwa wzasadzie życia czyli: gadam se z kumplami, edukuje sie, zodbywam wiadomosci jakie mi sa potzrebne, czesto tez jakies wypracowanka sie bierze ;) W wolnym czasie zawsze se gram w gry, nie słucham w zasadzie w ogóle TV, filmy puszczam sobie na kompie, muze tez slucham na kompie, wszelkie wiadomosci czy to polityka, czy bizsnes wsszytko cztam w necie, nie slucham zadnych wiadomosci, ostatnio zaczalem sie ttez uczyc porgramowania, linuxa itp jednym slowem wyzszy stopien wtajemniczenia. Pff... ale sie rozpisalem, jednym slowem komp to jest wszytko i sadze ze dla innych podobnie, bo nie mozna powiedziec ze kompa sie wykorzystuje tylko do czegos..................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 gry, informacje z netu, filmy, audio, podkrecanie :wink: , dzielenie sie z innymi swoimi rzeczami i tworczoscia, przygotowanie sciagi, jako taki kontak z kolegami, komp to nie konsola, ma bardzo wiele zastosowan, i tyle B) PS: brakuje sondy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Do czytania Tweaka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A ja tam niedługo sobie xzałoże telefon w kompie :P i komputer bedzie moim juz jedynym multimedialnym użądzeniem w domu, a jako ogrzewanie domu za pomoca heat-pip-ów ogzreję całe mieszkmnie i piekarnik razem z kuchenką zaprzegnę, sądzę że mój 6800gt świetnie to zniesie(a dorzucę jeszcze do tego P4 mojego brata ktory idzie do 90*C i bedzie gites) Jak wam sie podoba, bierzcie ze mnie przykład :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 internet - wiadomości itp, komunikacja z ziomkami (ale rzadko... wole normalne spotkania), kręcenie - ale takie max experimental i to na 386 (św. pamięci...) oraz p300 - mojego mnie szkoda to extremalnych zabaw :P... ale dla mnie komp to przede wszystkim instrument muzyczno-graficzny... gierki... gierki zawsze w wolnym czasie i raczej shootery :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Internet, komunikacja, filmy, muzyka, czasem office. Uzasadnienie: gry mnie znudziły, wiec uzywam komputera do szeroko pojętych multimediów. Edytowane 25 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Internet, programowanie, szeroko pojeta praca, od czasu do czasu jakas gra badz film (chociaz do tego wole skorzystac z DVD i TV). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a ja jak siedzę przy kompie to zajmuję się przede wszystkim "sciskaniem myszki" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 internet, czyli czynny lub bierny udzial w zyciach roznych forow, sprawdzanie planu lekcji na stronie szkoly, przegladanie programu TV (nie wiem po co to robie - i tak nic nigdy nie leci ;-]), a takze komunikatory czy mail. zabawa - czyli od czasu do szasu jakas partyjka w CS'a lub jak mam napady to w nfsu2 :) oraz oczywiscie film (leon - the professional rules :D). nauka - no to akurat rzadko, ale przydaje sie do zapytania kolezanki z czego mam sie przygotowac do szkoly :) Ponad to probuje cos napisac w C++, ale nie bardzo mi to wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 - komunikacja (poczta, komunikatory) - informacja (portale informacyjne) - rozrywka (filmy) - praca i nauka (kodowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wielkie dzięki za odpowiedzi:)A sonde zrobi gdy będzię więcej tak pozytywnie nastaionych odpowiedzi:]Dzięki komputerowi moge pracować w tak młodym więku i to co wszyscy komunikować się:)pozdrawiam i za chęcam do pisania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...