MARIOSKARPA Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=781 jest sens? i czy wogóle da rade z cfg z siga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Z pytaniem "czy da radę" to ty chyba nie na serio? W twoim konfigu nie ma ani jednego kawałka sprzętu, który byłby wyzwaniem dla tego psu. Naturalnie, że da radę. A sens- do tego co masz jest aż za dobry, jako przyszłościowy psu może okazać się za słabym... coś w granicach 480W- 520W to przyszłość psu. Sam sobie odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 do tego cfg dojdzie 6600GT, oczywiscie wszytko krecone pomału ;) a w stosunku cena=jakość? moze w tej cenie coś lepszego mozna dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) mi wlasnie ten zasilacz dzis padl - dzialal od maja :| konfig jak w podpisie. teraz jade na no-name 300W - odpiete napedy optyczne, procek skrecony do default. tylko HDD i karta graf. bah...zamowilem ze sklep.tweak.pl - jestem ciekaw ile poczekam i czy wogole mi wymienia. mial ktos juz stycznosc z reklamacjami u nich? Edytowane 29 Września 2005 przez alcapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...