Slayer Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mam problem z dodatkiem, po prostu zdecydowanie za szybko działa i to w ostatniej wersji 1.01! Podstawowy Diablo na najowszym pathu działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 W diablo 1 nie ma krowiego levelu!!!!!! 404138[/snapback] Ale w dodatku Hellfire byla krowia zbroja (mialem ja ) 150 czystego armoru ;]]]] <bosSsko> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Spotkał się ktoś może z brakiem Torn Note 1 w grze? Dwa następne fragmenty mam ale nigdzie nie ma pierwszej części. Mam jeszcze jedno pytanie - zabiłem Na-Krul'a ale w Quest Log'u nadal jest quest Na-Krul. Czy to znaczy, że jeszcze coś jest do zrobienia w tym queście? Edytowane 24 Lutego 2007 przez NoVVy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 musisz poszukac, w tym miejscu gdzie byl na-krul cos wypadalo lub bylo w skrzynce, teraz nie pamietam bo dawno gralem w diablo, ale tez mialem tki problem, chodzilem szukalem i znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Szukałem tam gdzie był Na-Krul. Przeszukałem też pierwsze trzy poziomy krypty (informacje gdzie tego szukać znalazłem na tej stronie - click). Szukałem dokładnie ale nie znalazłem. Możliwe, że przez to, że nie skompletowałem wszystkich notatek i nie utworzyłem Reconstructed Note quest Na-Krul mi nie zniknął z Quest Log'a. Edit Znalazłem! :D Edytowane 20 Maja 2007 przez NoVVy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Od dłuzszego czasu mam ochote zagrac ponownie w to arcydzieło od panow z Blizzarda. Tylko ze tym razem na BN. I szukam ludzi z ktorymi mogłbym zagrac. Znacie moze jakies fora, czaty gdzie moge chetnych znalezc. A moze ktos z was ma ochote pomachac mieczykiem lub porzucac fireballe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...