Skocz do zawartości
tomasir

Diablo + Hellfire

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkał się ktoś może z brakiem Torn Note 1 w grze? Dwa następne fragmenty mam ale nigdzie nie ma pierwszej części. Mam jeszcze jedno pytanie - zabiłem Na-Krul'a ale w Quest Log'u nadal jest quest Na-Krul. Czy to znaczy, że jeszcze coś jest do zrobienia w tym queście?

Edytowane przez NoVVy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz poszukac, w tym miejscu gdzie byl na-krul cos wypadalo lub bylo w skrzynce, teraz nie pamietam bo dawno gralem w diablo, ale tez mialem tki problem, chodzilem szukalem i znalazlem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem tam gdzie był Na-Krul. Przeszukałem też pierwsze trzy poziomy krypty (informacje gdzie tego szukać znalazłem na tej stronie - click). Szukałem dokładnie ale nie znalazłem. Możliwe, że przez to, że nie skompletowałem wszystkich notatek i nie utworzyłem Reconstructed Note quest Na-Krul mi nie zniknął z Quest Log'a.

Edit

Znalazłem! :D

Edytowane przez NoVVy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuzszego czasu mam ochote zagrac ponownie w to arcydzieło od panow z Blizzarda. Tylko ze tym razem na BN. I szukam ludzi z ktorymi mogłbym zagrac. Znacie moze jakies fora, czaty gdzie moge chetnych znalezc. A moze ktos z was ma ochote pomachac mieczykiem lub porzucac fireballe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi