zagłębiak1906 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mam kolejne pytanie mam starego ale całkiem dobrze działejącego kompa ale nie posiadam ani jednego porta USB i zastanawiam się czy można zamontować taki port jeśli tak to ile taki może kosztować????????? :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jak chcesz sobie zamontować dodatkowe wyjścia USB musisz mieć gdzie je podłączyć do płyty. Jeśli takowych nie masz możesz kupić coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64564268 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Albo karte na PCI z 4 USB (mój znajomy takie ma)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Barthezzo ta przejsciowka co pdoales z allegro to nie jest LTP>>USB tylko USB>>LTP i na nic sie nie zda jak nie ma sie portu USB, potrzebujesz kontroler USB na karcie do PCI jesli masz slot wolny to tu http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5043495f3458555342 mozesz cos takiego znalesc za nie cale 40 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 A no to sorry bo szukałem na szybkiego i nawet nie czytałem opisu aukcji :P No więc pozostaje ci kupienie usb na pci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagłębiak1906 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Spoko dzięki napewno skorzystam:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Moze śa jeszcze gdzieś tansze, bo ten znajomy kupił w sklepie za 30... (a tu 40 przez neta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...