ZONK000 OC Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Cześć Mam pytanie czy jest jakaś różnica pomiędzy tymi dwoma zasilaczami (350W)??? Myśle że ten droższy (modecom) napewno nie jest gorszy, ale czy warto dokładać tyle kasy??? DAM DWA LINKI Z NIMI WŁAŚNIE: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65305053 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65187571 No różnica jest hociażby w gwarancji, oraz w dodatkowych gniazdach, ale przyjmijmy że to jest mi niepotrzebne Różnią się może zabezpieczeniami??? KTÓRY RADZICIE WYBRAĆ????? Z GÓRY DZIĘKI!!! Podam może jeszcze moją konfigurację sprzętową: sempron 2500+ (podkręcony z 1750 na 2100) radeon 9550 (zegary: procesor z 250 na 400, pamięci z 400 na 450) płyta: asus a7n8x-x dwie nadrywarki (jedna dvd druga cd-rv) dwa dyski twarde FDD sound blaster live 5,1 karta TV dwie kości ramu( jedna 512 druga 256) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja bym bral fortrona a co powiecie na tego modecoma : http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=14&grupa=171 bedzie ciągnął to co w podpisie (niekrecone) ale z grafą Radeon 9600 (nonpro), wiec mysle ze da rady. Co wy na to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Wiadomo FORTRON rządzi. Mój 300W ale bez problemów ciagnie mój zestaw No1 + 5xFan, 2x ktoda. Co do Modecoma to jest on niczym innym jak Fortron z nowa naklejką- nie ma powodu aby za to przepłacać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Forton szczególnie FSP350-60THA-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) lol ten modec to fsp-350thn-p :P modca bierz bo nowy :) Edytowane 28 Września 2005 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ale czy ma on wszystkie zabezpieczenia te co Modecom??? I czy ma on automatyczną zmianę prędkości wiatraka względem temperatury??? I jaszcze jedno: Tem gość na allegro pisze: że fortron to tanie podróbki modecomów, i mają tylko jedną szynę zasilającą co znacznie wpływa na wydajność. CO WY O TYM MYŚLICIE??? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Co do Modecomow to nie wiem, ale Forton trzyma napiecia tak samo jak moj aton (zreszta cenowo sa podobne). Wez Fortona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Dobra dzięki za pomoc!!! Już się wszystkiego dowiedziałem. moja plyta obsluguje procesor z linii 5V, fortron na tej linii ma 30A, a modecom 21A pozatym na wszystkich liniach jest lepszy fortron WIĘC WYBÓR JEST PROSTY!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 lol obie zasilki to fortrony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ehehhe to jest jeden ch... :D tylko z innymi naklejkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...