deltan Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 oczywiscie P3 bedzie znacznie szybszy ale chcialem sie dowiedziec o ile dokladnie. np. czy lepiej kupic celerona 900 czy P3 700? z gory dzieki za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 pomiedzy celeronem 900 a p3 700 nie ma ogromnej roznicy , ja bym wzial p3 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Tez stawiam na p3. Tamtymi czasy roznica miedzy pelnym penitiumem a celkiem byla dosc spora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 P3 i potem OC ............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 To były cudne czasy :). PIII to był wtedy najlepszy procesor. Bierz PIII. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 i nadal jest... teraz sie to troche onaczej nazywa... PentiumM ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ale p3 na szynie 100 czy 133? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jesli ma 700, to na szynie 100 :) czyli do krecenia cud ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam! obecnie uzywam cel 800@1066 chcialem zapytac czy bylby duzy skok wydajnosci gdyby zmienic to na p3 800 (fsb100).. tylko niewiem czy da rade na tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a nie lepiej wrzucic tualatina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no pewnie ze lepiej... ale niewidzi mi sie ten mod, tzn nie widzi mi sie moje wykonanie tego moda... a jak kiedys chcialem to zrealizowac to probowalem po elektronicznych pochodzic i popytac czy to zrobia ale niestety odpowiedz negatywna... tzn proby moga sie podjac ale nie gwarantuja dzialania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ale jest przejsciowka zdaje sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 eeee tam przejsciowka.... najlepiej samemu zrobic... ale wracajac do tematu taka zmiana przyniesie duzy skok wydajnosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Tualatin 1.2 :>? będzie bardzo duża (pentium M to przecież Tualatin). Jak zrobią dobrze mod to ruszy. Kiedyś widziałem na stronie ładne zdjęcia i itd. Wcale to strasznie nie wyglądało. Kaeres miał chyba długo 1.2 podkręconego na 1.6. Pozdr Ps bierz P3 Tualatin to jest dopiero [; o ok 20 % wolniejszy niż penitum M (teoretycznie 20 % a praktycznie [; może mniej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) hmmm.... teraz to juz sie zaczalem znowu zastanawiac nad tym modem... a wracajac do mojego 1 pytania... czy bedzie duzy skok wydajnosci czy nie ? edit: przeszukujac allegro trafilem na cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=66268029 troche drogo za ta pentiawke ale to musi byc ladna maszyna... jeszcze 512kB cachu... a co do tualatinka to lepiej byloby kupic celka i puscic na fsb133... cena mniejsza i wogole... Edytowane 2 Października 2005 przez LuXuS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Całkiem nie zły [; , można wyciągnąć go nawet na 150 fsb (tylko pamiątki znaleźć ). Pozdr Edytowane 4 Października 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 tualatiny wdzięczne procki, żeby były płyty nowoczesniejsze na no i875 i vcore mod i można bić rekordy % podkręcalności ;) ja mam 1@ 1.19, potem nie wyrabia muzyczna.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 miałem PIII 667 i zamieniłem na celka 1 Ghz, różnica była mizerna, wręcz w granicach błędu statystycznego. aha to p3 tualatin z tej aukcji co podałeś linka - spoko proc, ale chyba trochę za drogi ? nie lepiej już dołożyć kasy i kupić choćby używanego athlona 1700+ i jakieś mobo na sdram ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 hehe... tak sie zastanawilem kto mi z taka propozycja wyskoczy.... myslalem ze moze nikt... a tu lol.... niestety nie jestem zainteresowany AMD... moj brat ma AMD [stare bo stare] i jakos cos mi sie to nie widzi... only Intel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...