lspider Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 To wszystko nic... Onet wlasnie pobil rekord swiata w dostarczaniu maili: Przyszla do mnie dzis wiadomosc z, uwaga, ROCZNYM opoznieniem :lol: 1676641[/snapback] No ładne cacko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 onet jeszcze 10 lat nie istnieje, ale kto by sie tam przejmowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Mam skrzynkę na wp, nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby coś nie doszło, a dziennie odbieram kilkanaście maili. Dużo gorzej w moim wypadku jest z onetem, któy mam na spam. Najwięciej problemów za to sprawia mi służbowa skrzynka firmowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...